Banko-Carl

Kontakt: Carl P. J. Christensen, Solbakkevej 2, 4760 Vordingborg
Telefon: 5534 2263 
E-mail: cpjc@mail.tele.dk
Hjemmeside: www.banko-carl.dk

  1. Fra aktiv erhvervsmand til aktiv pensionist

Banko-Carl kommer i hele landet med foredrag.

Se turnéplan og anbefalinger på www.banko-carl.dk

Fra aktiv erhvervsmand til aktiv pensionist

Oprindelig ville lollikken Carl fra Nakskov have været præst. Kan hænde, at Vor Herres planer med Carl bød på omveje - at der var en overordnet masterplan om, at først skulle speedsnakkeren Carl underholde og siden reflektere.

Carl "Banko-Carl" Christensen fortæller levende om sin barndom fra skolegangen i Nakskov til sin topstilling i dansk erhvervsliv og sin fantastiske karriere i underholdningsbranchen i over 30 år.

Foredraget er opdelt i 2 dele. Første del varer ca. 60 minutter og i anden del, som varer ca. 40 minutter, vises "videoklip" fra både for og bag scenen. Foredraget kan afpasses tidsmæssigt efter ønske og der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål.
(nødv. hjælpemidler: kun et stort lærred; honorar oplyses ved henvendelse)
Foredraget er tidligere holdt: Klik ind på www.banko-carl.dk

"Så sandelig et foredrag, der varmt kan anbefales".
Helle Reinhold, sognepræst, Hammer-Vester Egesborg

"Den 11. oktober 2012 tog Banko Carl Christensen godt 60 tilhørere i OK-Klubben i Kolding med storm, da han medlevende, smittende og engageret fortalte om sit spændende liv. Fra Aktiv erhvervsmand til aktiv pensionist.  Carl er et dynamisk og sprudlende menneske, der tager sin metier alvorlig og som både kan underholde og give stof til eftertanke. I ord, billeder og film tog han tilhørerne med på en storslået rejse og gav et indblik i en branche, som på overfladen måske synes enkel, men som kun lykkes ved hårdt arbejde, flid og vilje til at lykkes. Der var momenter af stilhed, af latter og smil, af dybsindighed – men kedeligt var det sandt for dyden ikke.
Tilhørerne i OK-Klubben i Kolding kvitterede for en god eftermiddag med stort applaus.
"
Erik Demant, Leder af OK-Klub og Skole, Kolding.

Full house! Banko-Carl!
Grever og grevinder, som for fuld udblæsning overværede Banko-Carls formidling af et stykke dansk kulturhistorie, måtte overgive sig til manden, som sagligt, fagligt og fænomenalt fortalte om genkendelige ”laster og lyster” – og altid i dybeste respekt for borger, borgmester og sågar minister.
Ældre Sagen i Greve kipper med flaget og ønsker fortsat god vind.