Charlotte Højlund

Kontakt: Cirkelhusene 10, Torpet, 4100 Ringsted
Telefon: 3828 8788
Mobil: 2683 2654
E-mail: charlottehoejlund@gmail.com
Hjemmeside: www.charlottehojlund.dk

  1. MOAR – Sådan får du hvilepuls i hverdagen
 

Charlotte Højlund er Danmarks nye familieekspert. Som mor til 7 hjemmelavede og hjemmeboende børn i alderen 3-21 år, er hun den, aviser, radio- og tvstationer ringer til, når de skal have en mors synspunkt – og det skal de tit, så Charlotte er ofte at se og høre på både TV2 og DR.
Charlotte Højlund har gennem de seneste år været Ude og Hjemmes faste familieekspert med næsten en halv million læsere ugentligt og skriver desuden en ugentlig klumme på tv2.dk om familie-, kvinde- og børneliv.
I 2012 udgav Charlotte den anmelderroste bog ’MOAR – Sådan får du hvilepuls i hverdagen’, der er blevet udråbt som ’Bibel til dig, der har et, to eller syv børn!’
Charlotte Højlund er derudover kendt fra tv-programmerne 'Ugen, hvor kvinderne byttede mænd' og 'Vores virkelig store familie', der begge blev sendt på TV2.

Charlotte Højlund holder foredrag i hele landet.

MOAR – Sådan får du hvilepuls i hverdagen

Med udgangspunkt i sin bog af samme navn, tager Charlotte os med på en rejse i vor tids kvinde- og mødreliv. Et liv, der for Charlotte, er præget af alt for høje forventninger til os selv og helt uopnåelige forbilleder som Kronprinsesse Mary, Helle Thorning-Schmidt og Margrethe Vestager, der alle gang på gang bliver fremhævet i medierne som de kvinder (og mødre), alle vi andre leverpostejsdanskere skal leve op til. Men det hverken kan eller skal vi, mener hun. Lige som vi heller ikke skal lægge alt for meget i de statusopdateringer, mange af os får via facebook og andre elektroniske medier. Det er IKKE virkeligheden, men en selviscenesættelse, hvor vi deler alle vores succeser og ikke de triste pizzabakker eller skrigende børn.
I stedet skal vi finde tilbage til troen på os selv, og at vi faktisk gør det meget godt. Og godt nok. Med både humor og alvor får vi Charlottes helt personlige og meget ærlige historier og oplevelser, men også helt konkrete ’easy-to-use’-praktikker, vi kan bruge, når vi endnu en gang rammes af alle mødres evigt dårlige samvittighed. Spørgsmål vi kan stille os selv, når vi rammes af usikkerheden ’Gør jeg det nu godt nok?’ og ikke mindst metoder til at tage en time-out, når mødrelivet brænder lyset i begge ender.
(2 x 45 min. + 15 min. pause; 7.500 kr. + transport)