Dorthe Blaxkjær Strømberg

Kontakt: Blomstervænget 7, 4200 Slagelse
Telefon: 2053 2526
E-mail: d.stroemberg@hotmail.com
Find mig på facebook - Dorthe Strømberg - Speaker & Coach

  1. Se værdien i dig selv
  2. Find din indre fighter frem
  3. Værdier, der forandrer
  4. Gud tog mit mørke og erstattede det med lys


Om MIG :-) Jeg er John Maxwell certificeret Speaker og Coach. Jeg er mor til 5, livsglad og en rigtig eventyrer, det vil jeg i hvert fald gerne, kunne sige om mig selv. Jeg fremstår nogle gange sejere end jeg er, men jeg er modigere end de fleste, bare ikke, når det kommer til bungy-jump og den slags vilde ting. Jeg er passioneret omkring livet, værdier og ledelse, både når det gælder om at lede sig selv og i høj grad andre. Jeg er oprindeligt uddannet keramiklærer og har arbejdet på flere forskellige skoler de sidste 17 år. Jeg ser, hvordan vores grænser flyder og vores værdier udvandes, fordi vi ikke længere, er bevidste om hvem vi er, og hvad vi står for.
Og hvordan kan vi give det videre, som vi ikke selv har? Jeg tror, værdier gør en forskel og værdier kan forandre mennesker og gøre verden til et bedre sted.
Hver dag træffer jeg et valg om, hvem jeg vil være og hvor jeg gerne vil hen. Livet er smukt, men tiden går hurtigt. Derfor vil jeg gerne være med til at hjælpe mennesker, til at blive mere bevidste om hvem de i virkeligheden er og hvilke værdier de står på.
Jeg holder foredrag om ”se værdien i dig selv” og ”værdier, der forandrer” og med udgangspunkt i mine egen personlige historier, er der ”Find din indre fighter frem” og ”Gud tog mit mørke og erstattede det med lys”.

Jeg holder foredrag i hele landet.

1. Se værdien i dig selv

Ser du din egen værdi, når du kigger dig selv i spejlet?
Nej, ikke altid og slet ikke om morgenen, vel?
Se værdien i dig selv er et foredrag der skal hjælpe dig, til at se dig selv i et nyt perspektiv. Personlig udvikling er en rejse, det er en proces, der ikke sker fra den ene dag til den anden, men over tid. Der er nogle forudsætninger, der skal opfyldes, hvis vi ønsker at ændre vores liv, og én af dem er: At vi må ændre det, vi tænker om os selv.
Ved dette inspirerende foredrag vil du få nogle gode ideer og praktiske øvelser til, hvordan du kan hjælpe dig selv et skridt videre i "den gode" retning.
Ved sidste foredrag blev der sagt:
- Fantastisk humør, levende og lattermild!
- Et godt spark til min fortsatte rejse i min udvikling og mig selv!
- Jeg tager et andet syn på mig selv med hjem!
- Dorthe er en meget energisk og sprudlende person, en sand humørbombe. Hendes glæde og overskud til livet er meget smittende og hun kan i den grad få en til at føle sig godt tilpas. Dorthe rummer dybde og stor indsigt, der kommer til udtryk, når hun åbner sit hjerte og bliver personlig. Hun kan tryllebinde en hel forsamling med sit nærvær.

(100 min.; 4.000 kr. + transport. Adgang til hjælpemidler ønskes. Projektor og lyd)

2. Find din indre fighter frem

En personlig beretning om, hvordan jeg fandt min indre fighter og hvad jeg så gjorde, da jeg havde fundet den.
(100 min.; 4.000 kr. + transport. Adgang til hjælpemidler ønskes. Projektor og lyd)

3. Værdier, der forandrer

Hvordan får vi de værdier, vi alle taler om, og som vi ved er så afgørende, ind i hjertet? Og hvordan kan vi forvandles af dem? Hør et inspirerende foredrag om et koncept, der forandre liv og som hjælper mennesker, hvad enten det er individuelt, i små grupper eller i organisationer. Når tidens trend er, at grænserne flyder og værdier udvandes, har vi mere end nogensinde brug for, at blive bevidste om vores personlige værdier. Så vi ved, hvem vi er, og hvad vi står for. Værdier gør en forskel, og værdier kan forandre mennesker og gøre verden til et bedre sted.
(100 min.; 4.000 kr. + transport. Adgang til hjælpemidler ønskes. Projektor og lyd)

4. Gud tog mit mørke og erstattede det med lys

Min egen personlige historie om, hvordan jeg efter en skilsmisse havnede i et mørke med had, depression, syge tanker og selvskadende adfærd. En ubehagelig tid, hvor jeg ofte var bange for mig selv, men hvordan jeg oplevede at Gud tog mit mørke bid for bid, og erstattede det med lys og glæde.
(100 min.; 4.000 kr. + transport. Adgang til hjælpemidler ønskes. Projektor og lyd)