Etik og samfundsdebat - foredragsholdere r-å

Rabjerg, Bjørn: "Hvad er det at være sig selv, og hvordan bliver man det?", "Løgstrup og Kierkegaard", "Menneskets ondskab og livets godhed. K. E. Løgstrups tænkning", "Selvudvikling eller dannelse?", "Trivialitetens tusmørke"

Risager, Tina: "Forandring fryder – eller?", "Det gode arbejdsmiljø – atmosfære på møder", "Ældrepleje i Danmark - hvor skal/vil vi hen?", "Ældrepleje og uddannelse i Kina", "Demens i familien og fællesskabet"

Rishøj, Flemming: ”Det er svært at være menneske - jeg har prøvet det selv", "Alting flyder……eller gør det?", "Livets opskrift", "Djævelens advokat", "Den moderne familie er under pres", "Livsglæde og livskurs", "Plus-alderen. Hvad var det der skete, da vi passerede de 60?", "Det fantastiske og svære liv", "Den lykkelige familie – eller den stressede?", "Vi har hørt det så ofte", "Etiske dilemmaér", "Bekymringer er som at sidde i en gyngestol", "Mellem marmelademadder og karriereliv", "Det ender godt", "Lykke - er der en vej til det gode liv", "Tag stilling sammen med dine nærmeste", "Eutanasi", "Den voksne - barnet og døden", "Sorg - en reaktion på tab, "Skyldfølelse og skamfølelse", "Hvordan opleves en depression?", "Angsten - en del af livet", "Hvordan lever vi med sundheden?", "Kristendom og islam", "Kristendom og den alternative behandling", "Tanker om tiden"

Risvig, Ronald: "Peer Gynt - Mads Skjern og "Stein Baggerne""

Rönnow, Jakob M.: "Barske Bibelhistorier", "Sammensværgelsen i Jerusalem", "Farverige træk af kirkens første historie", "Barske helgenhistorier", "Hvad er det nu forskellen mellem os og katolikker og baptister og pinsekirken er?"

Saltorp, Birgitte: "Livsvitaminer", "Fællesskaber i forandring", "Kristen efter ismerne", "Når det bliver alvor"

Sundmark, Kåre: "Slut fred med din medicin - Et underholdende foredrag om alt det, din læge ikke har tid til at fortælle", "Slut fred med din krop – Et foredrag om motion, motivation, dovenskab, løgne og taknemmelighed"

Teglgård, Helge: "Hvad er det du siger"

Theilgaard, Jesper: "Hvor er klimaet på vej hen"

Thomasen, Tom: "Bag fængslets mure: Et spændende og ikke mindst humoristisk foredrag om Københavns Fængsler"

Thyssen, Peder Pontoppidan: "Præst på gaden. Kirken udenfor kirke", "Har folkekirken en fremtid? Eller: hvordan bygger vi en vej fra kirken til folket", "Gør den kristne forkyndelse en forskel i et socialt arbejde?", "Livets ulidelige krav og ensomhed!", "Kirken Bag tremmer"

Vig, Lis: "33 år som fængselsbetjent på godt og ondt…"

Værum, Peter: "At se hundene i øjnene – H.C.Andersens drømme og digtning. Et mini-kursus i drømmetydning"

Warming, Per: "Vi ta'r danskheden igen! (sammen med Pelle Voigt)"

Wold, Mikkel: "Længslen efter lykken og det meningsfulde liv", "”Du skal komme videre med dit liv” – eller skal du?", "Sjælesorg – terapi eller teologi? Om en kirkelig disciplin og dens møde med psykologien - og om kunsten ikke at skulle gå ind i sig selv for at finde sig selv", "Kristendom og samfund. Om at give kejseren, hvad kejserens er", Budskabet om opstandelsen – og nutidens skepsis"

Aamand, Kristina: "Mørke rum - Et foredrag om overgreb, grænser og gråzoner"