Etik og samfundsdebat - foredragsholdere r-å

Rabjerg, Bjørn: "Hvad er det at være sig selv, og hvordan bliver man det?", "Løgstrup og Kierkegaard", "Menneskets ondskab og livets godhed. K. E. Løgstrups tænkning", "Selvudvikling eller dannelse?", "Trivialitetens tusmørke"

Rasmussen, Henrik: "”Styr lige dit kropssprog!” – et underholdende foredrag om kropssprog og nonverbal kommunikation"

Rishøj, Flemming: "Om at se andre end sig selv", ”Persona non grata”, "Kunsten at leve", "Uventede gæster", "Det er svært at være menneske - jeg har prøvet det selv", "Alting flyder……eller gør det?", "Livets opskrift", "Djævelens advokat", "Den moderne familie er under pres", "Livsglæde og livskurs", "Plus-alderen. Hvad var det der skete, da vi passerede de 60?", "Det fantastiske og svære liv", "Etiske dilemmaér", "Bekymringer er som at sidde i en gyngestol", "Det ender godt", "Lykke - er der en vej til det gode liv", "Tag stilling sammen med dine nærmeste", "Eutanasi", "Sorg - en reaktion på tab, "Skyldfølelse og skamfølelse", "Angsten - en del af livet", "Kristendom og islam", "Kristendom og den alternative behandling", "Tanker om tiden"

Risvig, Ronald: "Se dagens lys", "Peer Gynt og sandheden om vort liv"

Rönnow, Jakob M.: "Barske Bibelhistorier", "Sammensværgelsen i Jerusalem", "Farverige træk af kirkens første historie", "Barske helgenhistorier", "Hvad er det nu forskellen mellem os og katolikker og baptister og pinsekirken er?"

Steen, Christian Borrisholt: "Menneskesyn på spil – fortællinger fra 6 år i Det Etiske Råd", "Køn & Identitet – erindringsglimt fra søndagsskolen i Hirtshals til Det Etiske Råd"

Stubbe-Teglbjærg, Kirsten: "Cigaretter, whisky, penge og piger – om speedbådssmuglerne og deres samtid"

Sundmark, Kåre: "Slut fred med din medicin - Et underholdende foredrag om alt det, din læge ikke har tid til at fortælle", "Slut fred med din krop – Et foredrag om motion, motivation, dovenskab, løgne og taknemmelighed"

Thomasen, Tom: "Bag fængslets mure: Et spændende og ikke mindst humoristisk foredrag om Københavns Fængsler"

Thyssen, Peder Pontoppidan: "Præst på gaden. Kirken udenfor kirke", "Har folkekirken en fremtid? Eller: hvordan bygger vi en vej fra kirken til folket", "Gør den kristne forkyndelse en forskel i et socialt arbejde?", "Livets ulidelige krav og ensomhed!", "Kirken Bag tremmer"

Uttrup, Poul-Erik: "Vores EUROPA - hvor fra - hvorhen - hvorfor?"

Vendeldorf, Allan: "Justitsmordet i Egebæksvang"

Vig, Lis: "33 år som fængselsbetjent på godt og ondt…"

Vindum, Kirsten: "Mennesket er en (vid)underlig skabning – men hvorfor vi er så forskellige?"

Warming, Per: "Vi ta'r danskheden igen! (sammen med Pelle Voigt)"

Wold, Mikkel: "Længslen efter lykken og det meningsfulde liv", "”Du skal komme videre med dit liv” – eller skal du?", "Sjælesorg – terapi eller teologi? Om en kirkelig disciplin og dens møde med psykologien - og om kunsten ikke at skulle gå ind i sig selv for at finde sig selv", "Aktiv dødshjælp", "Markedets ideologi"