Eva Zelander

Firma: Qvercus
Kontaktperson: Eva Zelander
St. Kirkestræde 1, 4. sl, 1073 København K
Telefon: 4091 3715
Mail: eva@qvercus.dk
Web: www.qvercus.dk

  1. Tilbage til naturen


Jeg er forfatter til bogen ”Mindfulness i naturen”, der udkom i september 2018 og som har fået en meget fin modtagelse. Lektørudtalelse ved Heidi Mørch
Her er en udgivelse, der fortjener mange superlativer. Udstyrsmæssigt er det en lækker bog med flotte billeder. Den er bred i sin tilgang til emnet, men samtidig yderst praksisanvendelig. En bog, der er skrevet med både hjerte og viden.”
Læs eventuelt mere om bogen og anmeldelser her: http://qvercus.dk/bogen/
Min baggrund for at skrive bogen og holde dette foredrag er mine mange år som både landskabsarkitekt (cand. hort. arch), psykoterapeut (MPF) og mindfulnessinstruktør.
Jeg er desuden en erfaren foredragsholder med fem års erfaring i at holde foredrag for hundredvis af rejsedeltagere på mindfulness-rejser med rejsebureauet Tid til ro, hvor jeg, sagt i al beskedenhed, modtager de bedste evalueringer, så jeg ved noget om, hvordan man får deltagerne til at gå opløftede og inspirerede fra et foredrag.

Jeg holder foredrag på Sjælland og Lolland/Falster.

Tilbage til naturen

Med udgangspunkt i min bog har jeg sammensat foredraget ”Tilbage til naturen” hvor jeg på en personlig, engagerende og levende måde vækker lysten hos deltagerne til at komme mere ud i naturen med fokus på nærvær og sanserne.
I et let og underholdende sprog fyldt med historier og konkrete eksempler belyser jeg alle de måder, hvorpå ophold i naturen er gavnlig for vores fysiske og mentale helbred. Alt sammen baseret på forskning og evidens.
Jeg har sans for at inddrage publikum og inspirere tilhørerne med mit smittende engagement i emnet – og rent fagligt ved jeg, hvad jeg taler om.
Jeg vil gerne skræddersy sidste del af foredraget, så det også kommer til at omfatte de helt konkrete muligheder der er for at finde den natur, der er særlig gavnlig for helbredet og afstresning, i det lokalområde, hvor jeg holder foredraget.
(100 min. inklusive pause; 4.000 kr. inkl. transport)