Gunhild Weisbjerg

Kontakt: Tjelevej 2, 6. th., 8240 Risskov
Telefon: 8626 0056, 2335 5556
E-mail: weisbjergforedrag@gmail.com
Hjemmeside: www.weisbjerg.dk

  1. Charmekursus for mænd og kommunikations kursus i mild og blid stemmeføring for kvinder
  2. Refleksioner over, og inspiration til det gode seenager liv. Lad os sammen afskaffe ”alder dommedag”
  3. Kvindelivets dilemma
  4. Livet leves i flere spor
  5. Hurra jeg er gammel

 

Med mere end 30 års erfaring, som foredragsholder, har jeg mange foredrags km i benene. Jeg håber derfor, at jeg som vinen bliver bedre med årene. Jeg brænder stadig for mine budskaber og har rigtig meget på hjertet. Jeg er derfor en livlig foredragsholder, som og arbejder stort set uden manuskript. Det er mit ønske, at mit publikum efter mine foredrag går hjem med et eller andet. Det være sig nye indsigter, stof til eftertanke, eller bare en god oplevelse fyldt med befriende latter.
Uanset emnets karakter er der altid til plads til humor, smil og spørgsmål,- også dem der går tæt på.

Varighed 90-120 minutter med indlagt pause, men varigheden kan tilpasses.
Honorar forhandles i hvert enkelt tilfælde.

NB: Fordi jeg arbejder uden manuskript, kan jeg møde med kort varsel, hvis I som arrangør rammes af et afbud.

Jeg kommer i hele landet med mine foredrag.

1. Charmekursus for mænd og kommunikations kursus i mild og blid stemmeføring for kvinder

Min bestseller. Et festligt foredrag, hvor jeg sætter spotlight på forholdet mellem de to køn. Et lærerigt foredrag, som vækker smil og genkendelse uanset alder og parforholds situation. Hør om mænd og kvinders forskellige tilgang til verden og deres forskellige brug af sproget. Foredraget har været vist i uddrag på DR2, i ”sådan er kvinder” positivt omtalt i TV2 og tematiseret på DR 1 i formiddage med Nis Boesdal, hvor jeg svarer på spørgsmålet,” hvorfor så mange hustruer vil lave om på deres mænd.” Og flere aviser har skrevet pænt om det.
Et foredrag, som jeg har holdt utallige gange i vidt forskellige sammenhænge.. Foredraget er så unikt, trods den skøre titel, at der er garanti for, at folk går fornøjede hjem, lidt klogere på mænds og kvinders forskelligheder.
Uddrag af udtalelse fra Inger Marie Broch Petersen torsdagsklubben i Søvind den 28/3 2019…”Tusind tak for et lyslevende, livligt og livsbekræftende foredrag om “Hvorfor søde kvinder ender som sure madammer” Dine iagttagelser og konklusioner om kvindeliv og kvindeliv i samspil med hinanden og i samspil med mænd var skarp og præcis. Og du ramte os…. der var så meget genkendeligt… og derfor udløste det så megen latter Tak for det. Samtidig fik du sagt meget , som vi kunne tage med hjem og bruge i vores hverdag og tænke over og selv gøre nye iagttagelser i det liv vi lever. Hvordan taler jeg til mine medmennesker? Hvordan lytter jeg?... se hele udtalelsen på min hjemmeside:  www.weisbjerg.dk

2. Refleksioner over, og inspiration til det gode seenager liv. Lad os sammen afskaffe ”alder dommedag”

Hvordan bliver den tredje alder livets guldalder?
Hvordan udnytter vi, at vi har fået tiden tilbage og kan føle os frie som vores teenager børnebørn.? . I min verden leves det gode seenager liv i nuet, i taknemmelighed, med tilgivelse og i frihed med forpligtigelse. Hvad er det gode seenager liv for dig.? Det handler om værdi afklaring. Hvad er vigtigt for dig? Er der noget du stadig skal nå, så er det tid. I dag skal de unge lære” livsmestring”, det kan vi gamle også have brug for. Det er tid til refleksion og fordybelse. Hvad ud af tabes i form af fysisk formåen skal indad vindes som indsigt og livsvisdom. Lad os glædes over, at vi sagtens kan være unge i ånd og sind trods krøllet skind. Glæder mig til berigende og livlige diskussioner.

3. Kvindelivets dilemma

- når I nu så gerne vil det hele.
Hvordan får I det hele til at hænge sammen, når jeres ambitioner er mere end blot at have et ”arbejde” og samtidigt ønsker et meningsfyldt familieliv. Når I nu har så svært ved at afgive magten i hjemmet. Hvordan undgår I følelsen af utilstrækkelighed og manglende overblik.? Oplevelsen af ikke rigtig at passe til de krav livet stiller til jer, eller de krav I stiller til livet. Foredraget er en bedstemors råd baseret på et langt livs erkendelse af, at den højere mening aldrig kun var arbejdet. Kom og bliv provokeret og inspireret til at invitere livstilfredsheden ind i jeres liv.

4. Livet leves i flere spor

Når de fleste af os lever et liv med ”sorrig og glæde” som grundvilkår. Hvordan bærer vi så det ubærlige? Hvordan vender vi mismod til livsmod? Foredraget handler om følelser og oplevelser i forbindelse med den store smerte som mor at måtte lægge to voksne døtre i graven. Det sørgelige tema til trods et foredrag med håb, smil og stof til eftertanke.

5. Hurra jeg er gammel

Hvordan gør vi alderdommen til livets guldalder? Hvordan bevarer vi livsglæden og livsmodet på trods af tab af vore kære, på trods af alderdommens gebrækkeligheder? Hvordan undgår vi at ”falde for meget af på den”? Men forbliver unge i sind trods krøllet skind. Et tankevækkende indspark fyldt med lune og humor fra en gammel kone, som trods store livssår, vælger taknemmelighedens eliksir.