Kåre Sundmark

Kontakt: Husoddebakken 44, 8700 Horsens
Telefon: 3029 6019
E-mail: ksundmark@sundmark.dk
Hjemmeside: www.sundmark.dk

  1. Slut fred med din medicin
    - Et underholdende foredrag om alt det, din læge ikke har tid til at fortælle
 

Med 24 års erfaring som lægemiddelkonsulent/produktspecialist fra 4 af verdens største lægemiddelvirksomheder har han afholdt utallige foredrag på landets sygehuse for læger og sygeplejersker. Foredraget er bygget op på baggrund af de mange relevante spørgsmål, der er dukket op fra familie, venner og bekendte. Kåre har arbejdet hos de amerikanske medicinalgiganter MSD, Bristol Myers Squibb, Wyeth og Pfizer.
Kåre har foretaget nogle markante karriereskift fra værdsat folkeskolelærer, der også kunne fortælle ungerne ”en god røverhistorie” til lægemiddelkonsulent med stor specialviden og internationale anerkendelser for godt salg og til fitnessinstruktør og motions-pilot målrettet personlig træning samt skades – og sygdomsforebyggelse.
Læs mere på: www.sundmark.dk

Slut fred med din medicin
- Et underholdende foredrag om alt det, din læge ikke har tid til at fortælle

- Et underholdende foredrag om alt det, din læge ikke har tid til at fortælle:

• Dette er foredraget for dig, som tit har spurgt dig selv: – “Hvorfor udskriver min læge medicin med så mange bivirkninger – han/hun må da have dårlig samvittighed?“ – og hvorfor er indlægssedlen så lang – Hvor kommer medicinen egentlig fra? – Hvorfor er den så dyr? – Hvad er en bivirkning, og hvorfor står der altid så mange? Hvad er kopi-medicin? Hvorfor svarer min læge undvigende, når jeg fortæller, at jeg tager et naturlægemiddel – det må da være bedre og med færre bivirkninger? og lignende spørgsmål.

• Disse og mange andre spørgsmål bliver besvaret i dette ”beroligende” – men langt fra søvndyssende – foredrag, som får brikkerne til at falde på plads. Bare rolig – der forekommer ingen uforståelig læge-latin eller kemiske formler.

• Det er svært at færdes i junglen af motionsfanatikere, livsstilseksperter og kostnørder, som ofte vildleder mere end de vejleder. Tit ignoreres den kendsgerning, at vi en gang imellem er nødt til at indtage et lægemiddel – og så står du forvirret tilbage med dårlig samvittighed – ”og prøver måske noget alternativt, det må da trods alt være bedre og sundere – eller hvad?”

• I foredraget vil du få redskaber og indsigt, som giver dig mulighed for bedre at kunne tage ansvar – og måske forstå din læge bedre…

• Et foredrag for dig, der helst ikke tager medicin.

Foredragene afholdes i hele landet.
(Varighed: 60-120 minutter; 3.000 kr. + transport; foredrag på Sjælland 4.000 kr. + transport)