Kåre Sundmark

Kontakt: Husoddebakken 44, 8700 Horsens
Telefon: 3029 6019
E-mail: k@sundmark.dk 
Hjemmeside: www.sundmark.dk

  1. Slut fred med din medicin
    - Et underholdende foredrag om alt det, din læge ikke har tid til at fortælle
  2. Slut fred med din krop
    – Et foredrag om motion, motivation, dovenskab, løgne og taknemmelighed
 

Kåre Sundmark har foretaget nogle markante karriereskift fra værdsat folkeskolelærer, der også kunne fortælle ungerne ”en god røverhistorie” til lægemiddelkonsulent med stor specialviden og internationale anerkendelser for godt salg. Han er nok landets ældste statsanerkendte fitnessinstruktør og desuden EU-certificeret personlig træner med fokus på træning, skade – og sygdomsforebyggelse.
Læs mere på: www.sundmark.dk

Foredragene afholdes i hele landet.

1. Slut fred med din medicin
- Et underholdende foredrag om alt det, din læge ikke har tid til at fortælle


- Et underholdende foredrag om alt det, din læge ikke har tid til at fortælle:
• Dette er foredraget for dig, som tit har spurgt dig selv: – “Hvorfor udskriver min læge medicin med så mange bivirkninger – han/hun må da have dårlig samvittighed?“ – og hvorfor er indlægssedlen så lang – Hvor kommer medicinen egentlig fra? – Hvorfor er den så dyr? – Hvad er en bivirkning, og hvorfor står der altid så mange? Hvad er kopi-medicin? Hvorfor svarer min læge undvigende, når jeg fortæller, at jeg tager et naturlægemiddel – det må da være bedre og med færre bivirkninger? og lignende spørgsmål.
• Disse og mange andre spørgsmål bliver besvaret i dette ”beroligende” – men langt fra søvndyssende – foredrag, som får brikkerne til at falde på plads. Bare rolig – der forekommer ingen uforståelig læge-latin eller kemiske formler.
• Det er svært at færdes i junglen af motionsfanatikere, livsstilseksperter og kostnørder, som ofte vildleder mere end de vejleder. Tit ignoreres den kendsgerning, at vi en gang imellem er nødt til at indtage et lægemiddel – og så står du forvirret tilbage med dårlig samvittighed – ”og prøver måske noget alternativt, det må da trods alt være bedre og sundere – eller hvad?”
• I foredraget vil du få redskaber og indsigt, som giver dig mulighed for bedre at kunne tage ansvar – og måske forstå din læge bedre…
• Et foredrag for dig, der helst ikke tager medicin.
(Varighed: 60-90 minutter; 4.000 kr. + transport; foredrag på Sjælland 5.000 kr. + transport)

I FOF-Sønderborg har vi i haft besøg af Kåre Sundmark omkring foredraget ”Slut fred med din medicin – om alt det, din læge ikke havde tid til at fortælle”.
Det var et rigtig spændende emne, som Kåre havde taget op, et emne der berører mange mennesker og noget som de færreste går i dybden med. Vi fik en faglig og kompetent indsigt i den medicinske verden samt nye og nyttige informationer at gå hjem med. Vi har været meget glade for at have Kåre på besøg, han er en fantastisk formidler med en formidabel indsigt og viden samt en god portion jysk humor. Tiden fløj af sted i hans selskab.
De allerbedste hilsner  FOF Sønderborg

2. Slut fred med din krop
– Et foredrag om motion, motivation, dovenskab, løgne og taknemmelighed


Vi gider jo ikke rigtigt motionere. Vi får dårlig samvittighed, for vi ved jo godt, at vi bør træne. STOP den dårlige samvittighed – du kan ikke gøre for det.
Foredraget handler bl.a. om de psykiske og fysiske barrierer, vi må kæmpe med. MEN vi ER nødt til at motionere. Så det er tid til at tage skeen i den anden hånd, smøge ærmerne op og skubbe overmunden helt på plads. Vi har en helt fantastisk krop, som vil kvittere med:
Forbedret sundhed = større glæde, mere energi og øget produktivitet. Bedre trivsel = mindre sygefravær og negativitet. For den enkelte betyder det alt. For arbejdsgiveren betyder det en SUND BUNDLINJE.
Der findes ikke nogen vidunderpille; men motion er uden tvivl verdens bedste lægemiddel, siger Kåre, der i 24 år som lægemiddelkonsulent har solgt piller mod mavesår, depression, dårligt hjerte, forhøjet blodtryk, højt kolesterol, rygerlunger, migræne, ledegigt etc.
I foredraget fortæller Kåre, hvordan du ubevidst snyder både dig selv og andre. Om medfødt dovenskab og om en helt fantastisk krop, vi skal være taknemmelige for og værne om. Du får indblik/redskaber, som kan bruges i mange andre sammenhænge i hverdagen. I foredraget bruger Kåre naturlige elementer fra sin karriere, mikser elegant sit træningsfaglige knowhow med lægemiddelverdenens ekspertise og krydrer det med lidt psykologisk indsigt og et par pædagogiske fif. Du går fra foredraget med ny viden – måske endda om dig selv.
(Varighed: 60-90 minutter; 4.000 kr. + transport; foredrag på Sjælland 5.000 kr. + transport)

”Vi morede os. Et muntert og inspirerende foredrag (Slut fred med din krop), hvor 80 deltagere kom lyttede og grinede. Der var en rød tråd undervejs i hele foredraget. Det vigtigste budskab med foredraget er, at du skal bruge din krop aktivt, fordi du kan. Kåre Sundmark formidlede dette med sjove billeder og gode forståelige metaforer”.
Sundhed & Træning, Ringsted Kommune