Kim Højgaard Rasmussen

Kontakt: Enebærhaven 306, 2980 Kokkedal
Mobil: 2462 6448
E-mail: khr@accessafrica.dk
Hjemmeside : www.accessafrica.dk 

  1. Hjælp! Jeg skal til Afrika


Kim Højgaard Rasmussen er født 1957 og vokset op i Danmark. Han er oprindelig uddannet i ØK, men har senere arbejdet, primært som virksomhedsleder, i Afrika i 23 år (Elfenbenskysten, Tanzania, Nigeria og Ghana) fra 1991 til 2012 og igen i 2015-2017. Har nu bopæl i Danmark og arbejder som virksomhedskonsulent, forfatter og foredragsholder.
Har holdt foredrag i en lang række Rotary-klubber og i Café Globen i København. I 2019 er flere foredrag planlagt i andre Rotary-klubber, Round Table og Ældre Sagen.
Benytter en Powerpoint præsentation og har derfor brug for projektor, men ikke nødvendigvis lyd.

Kim Højgaard Rasmussen holder foredrag i hele landet.

Hjælp! Jeg skal til Afrika

Foredraget er baseret på personlige anekdoter om de mange særprægede, uventede og til tider risikable situationer jeg har befundet mig i under arbejde og rejser i Afrika.
Foredraget berører også vanskelige og bemærkelsesværdige situationer som udenlandsk chef i Afrika blandt andet med hensyn til korruption, sikkerhedsrisici og kulturforskelle.
Endelig beskrives det, hvor uforudsigeligt Afrika kan være med et eksempel fra en personlig og dramatisk oplevelse under et militærkup i Mali i 2012.
Det er muligt at lægge mere eller mindre vægt på specifikke elementer i foredraget og dermed tilpasse det til kundens ønske.
Det er vigtigt at understrege, at der lægges vægt på en underholdende og humoristisk indgangsvinkel til i øvrigt alvorlige emner.
(60 – 120 minutter inklusive tid til spørgsmål; pris 2.000,- kr + transport (2,00 kr/km + evt færge/bro))