Per Hammerich

Kontakt: Knud den stores Vej 39 D. 1. mf., 4000 Roskilde
Telefon: 2224 1320
E-mail: hamper@hamper.dk
Hjemmesider: www.hamper.dk og www.hcandersen-storyteller.dk 
Facebook : Historiefortæller Per Hammerich.

  1. Morskab med morale
  2. I selskab med H. C. Andersen og Co
 

Underholdende Historiefortæller.
Per er 70 somre, har arbejdet med kommunikation og teatre de sidste 31 år.
Per har gennemgået DATS uddannelser i Udøvende Teatre –Teaterinstruktør og Historiefortælling m.m. og spillet alle de gængse roller lige fra Mattis i Ronja Røverdatter til Trelawney i Skatteøen.

Per Hammerich underholder i hele landet.

1. Morskab med morale

Med hatten på sned, og et glimt i øjet, tryller Per Hammerich den ene fantastiske historie efter den anden ud af den magiske fortællerring.
Hans evne er at føre tilhørerne på fantasiens vinger, fra mytologi til nutid og fremtid, fra himmel til helvede – fra latter til gys. Alt sammen tilsat sang og hvide løgne i en farverig underholdende vifte af oplevelse hvor tilhørernes fantasi sættes i gang, så de med stor fornøjelse skaber deres egne billeder igen og igen. Ingen går tomhændet hjem.

2. I selskab med H. C. Andersen og Co

Er en helstøbt forestilling hvor Per Hammerich tryllebinder sine tilhører med kendte og ukendte historier af H. C. Andersen og andre.
Alt sammen bundet sammen af og krydret med anekdoter fra H. C. Andersens forunderlige liv – fra vugge til grav.
Holder du ikke af H. C. Andersen når du kommer, er der store chancer for at du gør det, når du går hjem.
Glæd dig til en underholdende og ægte kærlighedserklæring.
Kig ind på hans hjemmesider www.hamper.dk/Fortælleren og www.hcandersen-storyteller.dk, hvor der er anmeldelser og videoklip.
Eller Google: Per Hammerich, hvis du vil se mere.

(Priserne over hele landet er : 2500 kr. for ½ time - 3000 kr. for 1 time og 5000 kr. for 2 timer med kort pause + transport tillægges alle priserne..
Booker man 2 forestillinger af 2 timer med pause, er prisen 10000 kr incl. transport)

Udtalelser:

Onsdag den 12. oktober havde vi besøg af Per Hammerich til en sogneaften i Brønderslev kirkes sognegård.
Vi var ca. 50 tilhørere der var spændt på at høre og se Per Hammerich fortælle om H.C. Andersen og høre hans fortælling om nogle af hans eventyr.
”I selskab med H.C. Andersen & Co.” lød overskriften og det var lige, hvad vi var. I knap 2 timer tryllebandt Per Hammerich os, med eventyr som Kejserens nye klæder - Prinsessen på ærten – Lille Claus og Store Claus – Det er ganske vist og Den lille pige med Svovlstikkerne, krydret fint med historien om H. C. Andersens liv fra vugge til grav. Det er ikke for meget sagt, at han havde os i sin hule hånd, fra han startede til han sluttede, i sandhed en aften med underholdning af højeste karat. Så stor ros og tak til Per Hammerich for en rigtig fin aften.

Med venlig hilsen
Else Hansen
Formand for Brønderslev kirkes aktivitetsudvalg

H.C. Andersen lever i bedste velgående!
Jeg kom en smule i tvivl, da han åbnede døren og trådte ind på min arbejdsplads. Befandt jeg mig pludselig i Guldalderen og i selskab med Danmarks vel nok største digter? Den måde han udtalte ordene på, posituren på stolen, helt ned til stokken og den karakteristiske tophat. Det lignede grangiveligt H.C. Andersen, selvom jeg på forhånd vidste, at det var historiefortælleren Per Hammerich, der skulle optræde for os medarbejdere på Paperboy – en lokalavis i Roskilde.
Forestillingen han gav en smagsprøve på hedder ”I Selskab med H.C. Andersen & Co”, og det følte jeg mig da også i allerhøjeste grad. Han begyndte med Kejserens nye Klæder, et eventyr jeg naturligvis kender ud og ind fra min barndom. Og først blev jeg da også nostalgisk, men halvvejs inde i eventyret glemte jeg faktisk, hvor godt jeg er bekendt med handlingen. For Per Hammerich gav en meget medrivende optræden, hvor han med stor ekvilibrisme levede sig ind i alle roller. Fra det ene øjeblik til at være den fornemme, men knap så kløgtige kejser til at skifte sindsstemning, intonation og kropsholdning og blive den lille dreng i folkemængden, der med den berømte replik ”Han har jo ikke noget tøj på”, får hele byen til at sige det, der ellers har været usagt gennem hele eventyret.
Per optrådte med så stor indlevelse og dedikation, at vi fortsat taler om hans optræden som H.C. Andersen på redaktionen. Derfor synes jeg, at man skal gøre sig selv den tjeneste at opleve Per Hammerich. Det er både hyggelig, medrivende og ikke mindst uhyre morsom underholdning, som jeg varmt kan anbefale.

- Holger Vincents, Roskilde. 07-07-2016

Morskab med morale
Den 25. september 2017 havde vi efterårets første arrangement, hvor vi traditionen tro startede med at spise et par dejlige stykker smørrebrød + god brieost med tilbehør, samt kaffe og småkager.
Det første arrangement "Morskab med morale" med besøg af historiefortælleren Per Hammerich der med sin magiske fortæller-ring fortalte den ene historie efter den anden, han spændte vidt fra nordjyske Krogen-historier, Brdr. Grimms eventyr og H.C.Andersen.
En god fortæller, men kan så sandelig også synge her havde han bl.a. en konkurrence over gæt og syng sange. En rigtig hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Ledøje Smørum Husholdningsforening

Morskab med morale
Per Hammerich underholdt - den 9. maj 2017 - 80 deltagere i Jakobs Kirkens Seniorklub med sine fortællinger.
Det blev ageret, og der blev sunget og de overraskende pointer fremkaldte smil og latter hos deltagerne.
Det blev en festlig eftermiddag. Det er dejligt engang imellem at blive revet ud af hverdagens mere jordnære oplevelser.
Tak til Per Hammerich

Med venlig hilsen
Kirsten Jensen

Kære Per
Vi på Friplejehjemmet Lillebælt har haft den stort fornøjelse at have Per Hammerich til at underholde, han er en rigtig god til historie og ”skuespil” det var en fantastiks oplevelse for alle. Vi glæder os til at høre ham, fortolke H. C. Andersen til næste år. Det kan varmt anbefales at bruge Per Hammerich, som underholder. Han er også rigtig god til at fange opmærksomheden hos de demente beboere.

Mvh