Poul Stubkjær

Kontakt: Ruggårdsvej 12, 4000 Roskilde
Telefon: 5050 6060
E-mail: ps50506060@gmail.com
 

  1. En ufattelig hændelse
    - den traumatiserende oplevelse


Så meget mere end et skudoffer: foredragsholder, iværksætter, selvstændig ejendomsmægler og uafhængig realkreditrådgiver, rådgivende ekspert i TV2 programserien “Danskere på tvang”, underviser.
Poul Stubkjær (f. 1970) bor i Roskilde med sin hustru og tre børn.

Poul Stubkjær holder foredrag primært på Sjælland, men kommer også gerne i resten af DK..

En ufattelig hændelse - den traumatiserende oplevelse

Pludselige og livsudfordrende hændelser kan traumatisere mennesker til ukendelighed, hvis ikke den rette hjælp og støtte ydes.
En tidlig morgen blev jeg tilfældigt skudt ned på åben gade og overlevede kun med nød, næppe og hjælp fra oven. Skudhullerne helede hurtigt, men sindet var stadig et åbent sår, og lod sig ikke lukke med nok så velmente floskler og positiv psykologi. Traumer rammer ikke bare den udsatte, men også de pårørende, og sætter sig dybe spor. Dette er en personlig beretning om en ufattelig hændelse, og hvordan jeg og min hustru kom videre med livet. Det har givet mig en vigtig læren om traumets udfordrende natur, som jeg gerne vil dele med flere. Men det er også en kritik af den misforståede hjælp der ydes traumatiserede. Forstår behandlingssystemet traumer? Er vi i stand til at håndtere traumatiserede soldater, og ofre for vold, krig...terror? Hjælper tro og religiøsitet overhovedet, når det virkelig gælder?
(60-90 min. Honorar: 4.000 kr. excl. transport)