Søren Riis

Kontakt: Sigridsvej  15 3tv, 8220 Brabrand
Tlf: 2078 8713
E-mail: fubbi@fubbi.dk
Hjemmeside: www.fubbi.dk

  1. KLOVNEN FUBBI
  2. BALLON KLOVNEN FUBBI
  3. JULEMANDEN

Tryllekunster.
Søren Riis er født i 1973. Jeg har været interesseret i trylleri siden jeg var en dreng. Jeg nyder når jeg kan ”fuppe” børn og voksne med diverse tryllekunstner og historier. Jeg har været FDF’er siden jeg var  barn, er efterfølgende blevet  leder, og er derfor vant til at underholde børn i alle aldre. 

Søren Riis kommer i hele landet.

1. KLOVNEN FUBBI

Hvis du lige står og mangler et klovneshow, der kan tryllebinde ethvert barn i alle aldre, er KLOVNEN FUBBI lige det der skal til. Han laver det helt store show, men både store og små trylletrix. Han tryller duer frem og får dem til at forsvinde igen. Kaninen Albert slutter af med den helt store salut.
(20 -30 min.; kr.2500 + transport)

2. BALLON KLOVNEN FUBBI

Har du et større eller mindre arrangement, med børn, hvpor du lige står og mangler en klovn, der kan gå imellem børnene og underholde dem, med små trylletrix og ballondyr. Så er BALLON KLOVNEN FUBBI lige sagen. Ballondyrene vælter frem af hans hænder, der skal være nok til alle børnene.
(20 -45 min.; kr.2000 + transport)

3. JULEMANDEN

Danmarks smukkeste julemand kommer ud til større og mindre arrangementer. Han kan bruges til at gå rundt imellem folk eller på scene.
Han kan  komme overalt i landet, bare han ikke skal kravle ned i skorstene.
(Varighed efter behov; Honorar: Ring efter tilbud)