Sune Hansen

Kontakt: Jyllingeparken 50, 4040 Jyllinge
Mobil: 2091 7063
Mail: Sunehansen79@hotmail.com
Facebook: Jesus goes to Hollywood - foredrag
 

  1. Jesus goes to Hollywood
  2. Når Tanker Besætter


Jeg er uddannet religionslærer (har været lærer siden 2005) og holder foredrag om Kristus-figurer i Hollywoodfilm. Jeg har en stor interesse for teologi og film.

Jeg holder foredrag i hele landet.

1. Jesus goes to Hollywood

Med udgangspunkt i diverse Hollywoodfilm præsenterer jeg, hvordan mange Hollywoodfilms plot er en moderne lidelseshistorie, hvor helten i filmen placeres i rollen som Kristus på korset.
Jeg holder oplægget for menighedsråd, filmklubber, lærerstuderende, konfirmander og skoleklasser.

Anmeldelse af Rose Maria Bering-Jensen, lærebogsforfatter og lektor i Religion (Professionshøjskolen UCC, Læreruddannelsen Zahle):
Sune Hansens filmforedrag er helt fantastisk. Med en sprudlende energi og entusiasme tager Sune sit publikum med på en rejse, hvor helten over alle helte Kristus-figuren bliver fortolket ud fra en mangfoldighed af forskellige film.
Hans suveræne viden og indsigt i kristendommen giver én en helt unik oplevelse og forståelse af kristendommens indvirkning i den vestlige kultur.

(1½ time; 5000 kr. + transportudgifter efter gældende takster)

2. Når Tanker Besætter

"Når Tanker Besætter" er en «fortælling» om min kamp med tvangstanker og tvangshandlinger, men også en "generel" fortælling om, hvordan du kommer videre og rejser dig igen efter at være faldet i et dybt, sort hul.
"Når tanker besætter" er særligt relevant for dig, der har oplevet depression, stress, negative tanker, bekymringer og nervøsitet, der på en eller anden måde har blokeret for det, du virkelig har lyst til!
(1½ time; 5000 kr. + transportudgifter efter gældende takster)