Sune Hansen

Kontakt: Jyllingeparken 50, 4040 Jyllinge
Mobil: 2091 7063
Mail: Sunehansen79@hotmail.com
Facebook: sunehansenforedrag.dk
Hjemmeside: www.sunehansenforedrag.dk

  1. Når Tanker Besætter
  2. Jesus Goes Hollywood


 Jeg er født i 1979, uddannet lærer og har undervist siden 2005. Jeg bor i Jyllinge sammen med min hustru og tre børn. Jeg har holdt foredrag siden 2014.

Jeg holder foredrag i hele landet.

1. Når Tanker Besætter

Når Tanker Besætter handler om livet og kampen med angst og tvangstanker. Om at falde i et sodsort mørke, men også om at rejse sig stærkere end før og komme op i lyset igen! Om at turde at se sin værste angst - sit ”indre monster” i øjnene, så man lærer at forholde sig til "ham" som en ven og ikke en fjende. Om at gå fra sammenbrud til gennembrud!
Det er mit håb, at jeg med mit oplæg ”Når Tanker Besætter” vil være med til at skabe mere åbenhed om psykiske lidelser og vise, at vi skal tale om det, der gør allermest ondt.
Sagt om:
”At holde foredrag med udgangspunkt i sin egen sygdoms-/krisehistorie er en svær balancegang, hvor det let risikerer at blive privat, så tilhørerne ikke har noget at identificere sig med. Sune Hansen mestrer den balancegang på forbilledlig vis, så det bliver meget personligt uden at være privat, og så man kan bruge hans erfaringer, uden at have en historie, der ligner hans, og så man lærer en masse.
At formen så samtidig er blændede rent kommunikativt, og at Sune er i stand til at holde sig selv ud i strakt arm og være både morsom, selvironisk og reflekterende, er bare en ekstra dimension i et fremragende foredrag"

Kaj Bollmann, Sognepræst Jyllinge Kirke
"Når Tanker Besætter balancerer helt utrolig godt mellem det personlige, det almene, det bevægende og det opløftende. Et oplæg, der varmer helt ind i sjælen
Andreas Sylvest Wille, sognepræst i Store Magleby
"En hudløs ærlig fortælling om angst og tvangstanker, om hvordan det er muligt at rejse sig efter at have ramt bunden. Sune fortæller med stor ærlighed og indlevelse. Han er en fantastisk dygtig foredragsholder, som formåede at fange tilhørerne: Man kunne mærke ham igennem hans smertefulde beretning.
Når Tanker Besætter kan anbefales til alle: private og fagpersoner. I mit daglige arbejde med mennesker, var foredraget en stor øjenåbner. Det har været til meget stor inspiration for mig."

Marie Louise Pugflod, Socialrådgiver i Børn og Familie , Ringkøbing-Skjern Kommune

Se en trailer om mit oplæg: https://www.youtube.com/watch?v=GX6-klQhELA
(1½ time; honorar efter aftale + transportudgifter efter gældende takster)

2. Jesus Goes Hollywood

Et foredrag om kristendom og Hollywoodfilm. Om hvordan mange Hollywoods fortælling egentlig er den samme: En moderne lidelseshistorie, der placerer helten i filmen i rollen som Kristus på korset!
Sagt om:
Sune Hansens oplæg ”Jesus Goes to Hollywood” – om referencer i moderne film til den kristne grundfortælling er af meget høj kvalitet. Sune har en usædvanlig kombination af stor faglig viden både om kristendommen og om film, og en evne til at præsentere det i en spændende og udfordrende form
”Jesus goes to Hollywood” er både en unik oplevelse og en stærk og effektiv undervisning i både det at tolke film, at forstå symboler, at kunne se sammenhænge mellem forskellige grundfortællinger og myter. Det kan kun anbefales på det varmeste.”

Kaj Bollmann, Sognepræst i Jyllinge Kirke
Sune Hansens filmforedrag om den bibelske fortælling om Jesus er helt fantastisk. Med en sprudlende energi og entusiasme tager Sune sit publikum med på en rejse, hvor helten over alle helte Kristus-figuren bliver fortolket ud fra en mangfoldighed af forskellige film. Hans suveræne viden og indsigt i kristendommen giver én en helt unik oplevelse og forståelse af kristendommens indvirkning i den vestlige kultur.
Sandelig ”Jesus has gone to Hollywood”! Sjældent
har jeg oplevet et foredrag af så gedigen faglig kvalitet og så professionelt formidlet. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale Sune Hansens filmforedrag”
Rose Maria Bering-Jensen, lærebogsforfatter og lektor i kristendom/religion
(1½ time; honorar efter aftale + transportudgifter efter gældende takster)