Tine Frisenette

Kontakt: Skt Paulsgade 42b, 3 sal, 8000 Aarhus C
E-mail: tinefrisenette@hotmail.com
Telefon: 6066 8403

  1. Mit Iran
  2. Om at være indsat og ansat i det danske fængselssystem - T&O Fortæller


Jeg er præst i den danske folkekirke og har rejst mange gange i Iran gennem mange år.

Jeg holder foredrag i hele landet.

1. Mit Iran

Iran har været på den politiske dagsorden længe. En dramatisk historie med revolution, gidseltagning og præstestyre. Og nu atomtrusselen, sanktioner, der synes at true verdenssamfundet, mens Irans præsident forsøger at berolige og taler om fredelige formål. En opposition, der vejrer morgenluft, men hvor realistisk er deres ønske om at lave et demokratisk Iran?
Men der er også et andet Iran – nemlig MIT IRAN
På det nære personlige plan et fascinerende og imødekommende folk med en spændende historie og kultur. Tine Frisenette, kender om nogen denne side af Iran. Hun har familie i Iran og vil, med billeder og videoklip baseret på 4 private rejser over 10 år, vise et andet billede af Iran end det, vi oftest præsenteres for i medierne.
Det er et indblik i hverdagsliv og fest, og et forsøg på at anskueliggøre, at der trods forskel i religion og kultur, er mange fælles træk, vi kan genkende.
En spændende fortælling om bekymringer, glæder, sorger på det nære plan – i et land, så anderledes end vores – og dog!
(90-120 min. (inkl. kaffepause) 3.500 kr. plus transport)

2. Om at være indsat og ansat i det danske fængselssystem - T&O Fortæller

Sognepræst Tine Frisenette og højskoleelev Omar Chahrour fortæller indsigtsfuldt om at være indsat og arbejde i et dansk fængsel, om fængselssystemet, de hårdere straffe og løsladelsen, besværligheder med genetablering af livet udenfor murene.
(Vi kan bookes til 60-90 min. fortælling og kaffe; 3000 kr + kørsel)