Trine Geltzer Dinesen

Sjælens tone
Kontakt: Eskerodvej 36C, 8543 Hornslet.
Telefon: 6130 5528
E-mail: tgd@sjaelens-tone.dk
Hjemmeside: www.sjælens-tone.dk
 

  1. Når sorgen bliver til styrke
  2. Hjertemeditationer til kirker


Trine Geltzer Dinesen er uddannet klassisk fløjtenist i 1992 fra Det jyske Musikkonservatorium, og har siden da levet som freelancemusiker, og har bl.a været assistent i Århus, Randers og Ålborg symfoniorkester, samt spillet diverse musicals, kammerkoncerter m.m.
I 2012 startede Trine sin virksomhed Sjælens tone, hvor hun spiller intuitivt/meditativt for mennesker i sorg, døende, demente, stressramte m.m. Har bl.a spillet hos Det palliative Team, Hospice og på plejecentre.

Trine Geltzer Dinesen holder foredrag i hele landet.

1. Når sorgen bliver til styrke

En fortælling fra hjerte til hjerte med nærvær, livsglæde og livskvalitet.
Et musikalsk foredrag om en udviklingsrejse gennem sorg til sjælskontakt og livsformål.
Jeg fortæller om min fantastiske rejse fra professionel klassisk fløjtenist til intuitiv fløjtehealer.
At miste et menneske vi elsker, er noget vi alle kommer til at opleve. Min erfaring er, at hvis vi tør være åbne og modtagelige, så gemmer der sig nye muligheder og indsigter i sorgen.
Da jeg selv var klar, efter års sorgbearbejdelse af tabet af min datter, viste der sig en spændende ny verden for mig og min musik.
I dag bruger jeg de meditative toner fra sjælen til at hjælpe andre mennesker i sorg, åbne hjerter, skabe udvikling og få mine kunder/klienter til at se DERES unikke kompetencer.
Jeg fortæller om mine oplevelser fra hospice, Det palliative Team, plejecentre og hele foredraget bliver krydret med små stykker fløjtemusik, og slutter med en meditativ hjerterejse.
(60 - 120 min; 4000 kr + transport)
Foredraget er tidligere holdt: Folkekirkens Hus/Ålborg, Gimsing Sognehøjskole, Ok-klubben Holstebro, Y´mens Club, Skt Johannes kirke, Tidslerne, Vågetjenesten m.fl.
Kære Trine
Tusind tak for en “hjertevarm” og meget smuk formiddag den 6. okt. i Gimsing Sognehøjskole, Struer.
Det veltilrettelagte foredrag – krydret med fløjtetoner, en enkelt sang og digte, blev en dejlig og berigende oplevelse,
Det kom fra hjertet og gik til hjertet.
Tak. Karen Frølund.

2. Hjertemeditationer til kirker

Helle Bhavanti Nielsen og Trine Geltzer Dinesen tilbyder guidede hjertemeditationer til kirker med healende fløjtetoner fra sjælens dyb.
Aftenen starter med et præludium på orgel, en salme og derefter vil Helle Bhavanti Nielsen lave en guidet Ærkeengelmeditation, som giver balance og ro i sjæl og krop, så du kan slippe dagens gøremål, stress og jag. Via dit åndedræt kommer du helt ind i kroppen og finder ro både fysisk og psykisk.
Under ærkeenglemeditationen inviteres du til at synge med på hver af de 4 ærkeengles vokale lyd. Du er også velkommen til blot at lytte og mærke, hvad lyden gør i og ved dig.
Denne meditation går stille og roligt over i en fløjtehealing, hvor deltagerne med fløjtens smukke toner får åbnet op for deres hjerter, og vil dermed finde ind til en indre glæde og fred. Nogle mennesker har svært ved at turde stilheden i sig selv, men her er den beroligende musik en stor hjælp.
Efterfølgende vil der være nogle minutters stilhed, hvor man kan reflektere over det, der måtte komme til én. Præsten siger en bøn, og vi slutter af med en salme og et postludium.
Dette er et forslag til gangen i en smuk aften, men vi tilpasser os selvfølgeligt kirkens behov.
(60 min.; 5000 kr + statens kørselstakst)

Helle Bhavanti Nielsen:
Uddannet Nordlys massagelærer på Nordlys Centeret i Silkeborg i 1993 og arbejdet med massage og Reiki Healing både på egen klinik i Århus og på en special skole.
Siden 2009 har jeg også arbejdet med lyd og lydens healende kraft; gået 3 år på Mysterieskolen, Gilalai hos Githa Ben-David og Lars Muhl. Og i 2014 begyndte jeg at give lydhealinger, hvor jeg både bruger vokal lyd, syngeskåle, didgeridoo og mine håndbyggede trommer. Jeg er taknemmelig for at dele lyd med mine medmennesker og glædes over lydens vibrationer og healende virkninger.som giver ro i sjælen, så vi slipper dagens tanker, dagens gøremål, stress og jag. Via vores åndedræt kommer vi helt ind i kroppen, og får ro både fysisk og psykisk.
Trine Geltzer Dinesen:
Uddannet klassisk fløjtenist fra Det jyske Musikkonservatorium i 1992, og har siden da undervist på musikskoler, været freelancemusiker og spillet i diverse sammenhænge. Har de sidste 5 år haft sin egen virksomhed Sjælens tone, hvor hun bl.a fløjtehealer døende, pårørende, demente, og har private klienter. Der ud over holder hun foredrag rundt i hele landet om sorg og musik, og spiller intuitiv musik til gudstjenester m.m.