Bertel Abildgaard -guitarKAJ

Artifex IVS, Frederiksberg
Telefon: 4020 1185
E-mail: bertelabildgaard@gmail.com
Hjemmeside: www.komikmusik.dk

  1. Syng med - et senior stand up foredrag
  2. Et "Syng med" koncert-foredrag om humor
  3. Mysteriet humor, kvinder og sang - et koncert-foredrag


Underholdning for voksne med Bertel Abildgaard - guitarKAJ: Jeg laver min underholdning ud fra, at det skal være sange deltagerne kender, eller også skal det være sjovt. Det er sange af: Kim Larsen, Otto Brandenburg, John Mogensen, Bamse, Elvis, Dissing, Four Jacks og andre i samme stil. Krydret "røverhistorier" samt egne sjove sange fra 5xKaj. Og de revyer jeg har deltaget i sammen med Grethe Sønck, Keld og Hilda og mange andre.
Min pris er billig på hverdage, og jeg spiller 1 x 60 m eller 2 x 45 min.
Jeg har selv alt det udstyr med, jeg skal bruge.
Hold op hvor var det godt. Alle var begejstret og fik grinet og sunget med. Vi kan klart anbefale dig til andre i Ældre Sagen og OK Klubber.” Erik Stein, Haslev.
“Alle klappede, grinede, sang, og der var stående bifald, så bliver det ikke bedre
. “Jenny, Holstebro.

Bertel Abildgaard-guitarKAJ afholder arrangementer i hele landet.

1. Syng med - et senior stand up foredrag

Et foredrag om humor om den tredje alder og ja, alder kommer helt af sig selv, man skal bare vente lidt.
Bertel er selv ved at blive voksen og er blevet 60.... posttraumatisk tres, og sover som et barn om natten. Vågner hver anden time og hyler og skriger.
Foredraget er en blanding at gode historier og sange fra den danske sangskat. Sange man vel at mærke kan synge med på uden teksten foran sig. Krydret med Bertels sjove sange fra revyer og shows, som han gennem årene har deltaget i.
Det er fra Højskolesangbogen til Kim Larsen, John Mogensen til baggårdspumaen Otto Brandenburg. Bertel målretter altid efter deltagerne til foredraget, så hvis det ønskes, kan der krydres med Beatles og andre kunstnere fra dengang i 60'erne frem til i dag.
Det er alt sammen noget, man kan synge med på uden papir i hånden.
Sagt om Bertel:
....."Vi har virkelig haft meget forskelligt, men det du lavede er det sjoveste vi længe har haft. Og så kan du synge og spille guitar. Det kan klart anbefales". Erik, Klub 90
.... Du er bare god, charmerende og sjov. Vi var tre veninder, der var kommet for at høre dig. Vi fik virkelig grinet og mascara'en løb, så bliver det ikke meget bedre end". Edith
(Foredrag kan tilpasses fra 20 min til 2 timer og i en eller to afdelinger; medbringer selv nødvendigt udstyr; honorar efter aftale)

2. Et "Syng med" koncert-foredrag om humor

Et syng med foredrag – om humor i hverdagen og om at Janteloven ikke skal tro den er noget.
Bertel Abildgaard, kendt fra den legendariske showgruppe 5xKaj, er ude med et syng med foredrag om humor i dagligdagen, tilsat komik og musik.
For Bertel er humor noget af det vigtigste i livet, selv når vi bliver udfordret eller får problemer på halsen. Og ja, vi kan godt blive frustreret over, at man bliver sprunget over i køen, at bilen punktere, bliver overset af sin partner, når ungerne slår sig, og man bliver fyret fra sit arbejde. Så Bertel spørger: Hvor mon den sjove historie ligger i denne her situation?
Kan man måske overkomme det med humor?
Bertel giver dig de gode råd, der er lige til at tage med hjem og bruge i dagligdagen.
Det er lettere end du tror. Bertel vil tale om det umuliges kunst og bringe den sjove leg ind i livet.
Til at ledsage og kommentere sine ord, vil Bertel Abildgaard benytte sig af musikalske indslag med sin guitar.
Der bliver rig lejlighed til også at synge med.
Han bruger gerne løs af den dansk sangskat lige fra Højskolesangbogen til Kim Larsen og til egne sjove sange. Måske kan der også dukke noget Beatles op, for han målretter altid efter deltagerne og arrangørens ønsker.
Sagt om Bertel:
"….alle måtte lynhurtigt overgive sig til denne totalt empatiske entertainer, og folk brød ind imellem simpelthen sammen, hikstede, så at sige, af grin, så lommetørklæderne måtte i brug og vejret trækkes ekstra dybt for at få det igen— jo— det var en optræden som var værd at skrive hjem om". Emil Andresen
(Foredrag kan tilpasses fra 20 min til 2 timer og i en eller to afdelinger; medbringer selv nødvendigt udstyr; honorar efter aftale)

3. Mysteriet humor, kvinder og sang - et koncert-foredrag

Mænd er fascineret af kvinder og bliver aldrig træt af at se på dem.
Hvorfor opstår der så konflikter alligevel?
Er der der forskel på mænds og kvinders tankegang?
Hvad tænker mænd på?
Hvorfor vælger mange mænd, der bliver musikere, guitaren frem for tværfløjten?
Hvorfor bliver der skrevet så mange sange til kvinder af mænd?
Disse mysterier forsøges løst i dette foredrag og ledsaget af musik og sange om kvinder, koner, damer, piger, svigermødre.
(Foredrag kan tilpasses fra 20 min til 2 timer og i en eller to afdelinger; medbringer selv nødvendigt udstyr; honorar efter aftale)