Bjarne Lisby

Kontakt: Holmehaven 3, 2670 Greve
Telefon: 2016 4732
E-mail: entertainer@bjarnelisby.dk
Hjemmeside: www.bjarnelisby.dk

  1. Historien Om De Gamle Bukser
  2. Mine Revyminder
  3. Giro 413 – Lyden af søndag
  4. En eftermiddag/aften med sang, sjov og smil


Bjarne Lisby er solist, sangskriver, revyforfatter, foredragsholder og skribent. Udgivet godt 20 solo cd’er, samt Sangbogen ”På syngende grund” med 50 muntre sange. Kendt for sin humørfyldte underholdning.
Har modtaget Greve kommunes kulturpris 2002, Bakkens Oscar 2006, Tivoli-Clubbens Årets Påfugl 2008 og Spil Dansk Dagens Ildsjælspris 2010.
Oldermand i Kirsten Piils Laug.

Bjarne Lisby holder foredrag i hele landet.

1. Historien Om De Gamle Bukser

Foredraget er en sprudlende kavalkade over 40 års karriereforløb som professionel solist, sanger, entertainer, sangskriver, revyforfatter, skribent m.m.
Det er en anekdotisk gennemgang af møderne med de kendte personligheder undervejs, samt naturligvis oplevelserne med publikum overalt i landet, lige fra Thyborønfiskeren til Dronning Margrethe.
En forrygende beskrivelse af, hvad man som turnerende solist aldeles uforvarende kan blive udsat for.
Bjarne Lisby griber hyppigt til guitaren undervejs og lader med sin muntre røst musikeksemplerne illustrere den brogede kavalkade af erindringsbilleder, begivenheder og inspirationskilder.
Den humoristiske og selvironiske form afstedkommer mange spontane publikumsreaktioner, der fortætter den gode stemning og ofte sætter gang i en munter dialog.
(45-90 minutter. Kan medbringe eget mikrofonanlæg. Honorar aftales)

2. Mine Revyminder

Foruden at synge om De gamle bukser, Malkepigerne osv. har Bjarne Lisby en stor interesse for dansk revy. Faktisk har Lisby gennem årene leveret revytekster til Cirkusrevyen, Tivolirevyen, Nykøbing Falster Revyen, Sønderborg Revyen, hvor kunstnere som Jørgen Ryg, Kai Løvring, Jan Schou, Grethe Sønck og Leif Maibom har fremført revynumre med tekst af Bjarne Lisby.
Nu har Bjarne Lisby sammensat et program til senior publikummet, hvor han mindes dansk revy i ord og toner. Her er kendte revyviser som Molak Molak, Jeg har aldrig fået nog´t, Det må jeg ikke for Moar, Maggiduddi, Gebisvisen, Præmiewhist i Varde for blot at nævne et par klassikere.
Da Bjarne Lisby har samarbejdet med mange af dansk revys tunge drenge - som f.eks Aage Stentoft og Preben Kaas - følger der naturligvis en række anekdoter om bl.a. disse farverige personligheder med i købet.
(45-90 minutter. Kan medbringe eget mikrofonanlæg. Honorar aftales)

3. Giro 413 – Lyden af søndag

Genklang med dengang.
Erindringsmusikken, der vækker alle de gode minder...
Det er genkendelsens glæde – musikalske erindringsoplevelser – det drejer sig om, når vi sammen synger sangene fra Giro 413’s guldalderperiode i 1950’erne.
Det var nemlig 10-året hvor Statsradiofonien havde monopol på sendefladen, så det var simpelthen hele Danmarks befolkning, der lyttede og sang med.
Utroligt er det, hvad en genklang med dengang formår at vække af minder, oplevelser, indtryk, stemninger og erindringer hos alle os, der voksede op i 50’erne.
Et kært genhør med lydsiden til vor opvækst.
Bjarne Lisby var selv barn i 50’erne og synger for på periodens mest folkekære sange, fortæller om programmet og den tids kunstnere.
Da Giro 413 fejrede 50 års jubilæum blev der udsendt en cd med de mest ønskede numre gennem tiderne. Heriblandt var Bjarne Lisbys De gamle Bukser.
Så den får vi naturligvis også med.
Forskellen på dette og de fleste andre Giro 413 tilbud er, at her fokuseres udelukkende på 1950’erne, monopolets gyldne årti.
(45-90 minutter. Kan medbringe eget mikrofonanlæg. Honorar aftales)

4. En eftermiddag/aften med sang, sjov og smil

Med et karriereforløb på over 50 år som sanger, sangskriver, pladekunstner, radiovært, foredragsholder, skribent, storyteller og revyforfatter er der masser af oplevelser og livsglæde at øse af.
Udgangspunktet er de gode sange, de gode fortællinger - og de gode grin undervejs.
Her får man ødelagt sit dårlige humør…
(30-90 min.; medbringer eget mikrofonanlæg; honorar efter aftale)