Eva Zelander

Firma: Qvercus
Kontaktperson: Eva Zelander
St. Kirkestræde 1, 4. sl, 1073 København K
Telefon: 4091 3715
Mail: eva@qvercus.dk
Web: www.qvercus.dk

  1. Hvorfor gør naturen os godt -og hvordan kan du øge/forstærke effekten?


Eva Zelander (1959) er landskabsarkitekt, psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og forfatter til bogen ”Mindfulness i naturen, vejen til større livsglæde og mindre stress” (2018).
Eva er desuden en erfaren foredragsholder med syv års erfaring i at holde foredrag for hundredvis af deltagere på rejser med rejsebureauet Tid til ro, og hun evner at formidle sin dybe viden om naturens gavnlige virkning med sit smittende engagement, hvor deltagerne går opløftede og inspirerede fra et foredrag.

Eva Zelander holder foredrag i hele landet.

Hvorfor gør naturen os godt -og hvordan kan du øge/forstærke effekten?

Med udgangspunkt i bogen ”Mindfulness i naturen” hører deltagerne om, hvordan og hvorfor det at opholde sig i naturen har sådan en gavnlig virkning på os mennesker. Foredraget vækker lysten hos deltagerne til at komme mere ud i naturen med fokus på nærvær, sanserne og fornemmelsen af at være tilknyttet naturen.
Foredraget er fyldt med smukke billedeksempler på forskellig slags natur og med sit levende sprog fyldt med historier og konkrete eksempler belyser Eva alle de måder, hvorpå ophold i naturen påvirker vores fysiske og mentale helbred og vores generelle stemningsleje positivt. Alt sammen baseret på forskning, erfaring og evidens.
Deltagerne vil høre om, hvordan naturen både kan styrke vores immunforsvar og virke afstressende, og hvad man selv kan gøre for at åbne sig for de muligheder, der er, og hvad det vil sige at forbinde sig med naturen.
Du vil høre om naturens otte oplevelseskarakterer og hvilke, der virker mest restituerende, og du vil lære noget om, hvordan du kan indrette din egen have, så den bliver et afstressende sted for dig at være. Jeg vil også fortælle om japansk skovbad (Shinrin yoku), om terapihaver i Danmark og udlandet og om den naturbaserede terapi, der udføres der.
(90-120 min.; 3.500 kr. eks transport)