Folkeliv og kristendom, -foredragsholdere a-c

Ahlmann, Henrik: "Klostre, kvaksalvere og krydderurter"

Andalucia Spirit: "Skabelsen - En levende Fortælling/Koncert"

Andersen, Kresten Thue: "Frihed og Fristelse – Faust", "Fra Paradis til Faustmyten – De bibelske rødder", "Madkunst og nåde hos Blixen"

Andreasen, Arne: "Sangaften: Årstidens sange og øjeblikkets salmer", "Mit Danmark", "Sangaften: Øjeblikke, Englevinger & Drømmespor"

Andresen, Eric Øtting: "Gå din vej"

Anja Præst Trio: "Pinse- og høstgudstjeneste"

Asmild, Helle: "Et lille lys i et stort mørke - Armenien og Karen Jeppe", "Pilgrimsfærden. En fortælling med musik"

Balslev, Povl Chr.: "Betragtninger fra en orgelbænk"

Balslev-Clausen, Erik: "Dansk Vestindien før og nu. Glemt dansk kirkehistorie i Caribien", "Den vestindiske Kirkesag", "Grønland – fra hjemmestyre til selvstyre og selvstændighed. Grønlands kirkehistorie", "Kirken i storbyen. Københavns nyere kirkehistorie"

Bech, Birgitte: "Mellem lidelse og glæde", "Det grundtvigske i dansk kirkekunst - Et billedforedrag", "Danmarks nyeste kirkekunst i perspektiv, helt opdateret", "Ikonernes symbolske univers - og genklange i dansk kirkekunst - Et billedforedrag", "Optakt til advent og jul - Et billedforedrag om fascinerende skildringer af Maria Bebudelse, Kristi fødsel og Helligtrekonger"

Bidstrup, Ulla Morre: "Hvad er en gudstjeneste?", "I lyst og nød", "Hvem er folkekirken til for?", "Foredrag i grænselandet mellem det teologiske og litterære"

Birk, Ellen Skov: "Mødre og sønner i Bibelen - Haga & Ismael, Sara & Isak, Rebekka & Jacob, Jomfru Maria & Jesus"

Birkerod, Rasmus: "Fra sportsjournalist til bibelnørd", "Når Bibelen er bedst", "Kong Herodes – herskeren, der stadig hvisker til os"

Birkler, Jesper: "Dagligt liv i et topsikret fængsel", "Symbol og virkelighed", "Skinnende perler fra den danske salme- og sangskat"

Bondo, Lillian: "Kirken og jordemødrene"

Bording, Aksel: "Urfortællingen", "De fire lys", "Gimle – den nordiske myte", "Da foreningsdanmark opstod"

Brink, Torben: "At brænde en heks – reportage fra et retssamfund"

Brothers of Mercy - Leonard Cohen trio: "Det uperfekte menneske"

Brændgaard, Ivar: "Fra præstekanal til den mest populære regionale tv-station", "Værdier, der ikke kan måles eller vejes eller købes for penge", "Dåseåbner til det glade budskab"

Brønholt, Gunnar: "G .F. Händel: Messias"

Brønnum, Jakob: "Dostojevskij - 200 år", "Kærligheden er ikke en følelse, det er en handling", "Sange ved himlens port. På strejftog i Bob Dylans verden", "Argumenter mod døden - Sjælen og evigheden"

Buch, Jørn: "Brun sovs og frikadeller - danskere og dansk identitet i dag", "Luther og Nordens Wittenberg - reformationens start i Sønderjylland og fortsættelse i Danmark"

von Buchwald, Tina Hastrup: "Dominikanermunken Savonarola. Fra profet til paria", "Vatikanet", "”Tykke mænd og kristendom”", "Pleje af en døende", "De kvindelige katolske præster"

Bøcher, Hans Wendelboe: "Syng af Karsken Bælg"

Campbell, Tina: "Bevar troen i modgang"

Christensen, Andreas: "Arbejdet som feltpræst i Danmark, Afghanistan og Irak", "Krig og kristendom", "Lidelse og ledelse i Folkekirken", "Bibelen", "Matador og Modernitet – hvordan vi blev dem, vi er"

Christensen, Finn Mynster: "Dagen og Vejen. Den gamle pilgrimsvej i Spanien"

Christensen, Lars: "Claus Bergs fynske altertavler"

Christensen, Martin Boje: "Byzans. Østeuropas kirkeliv og den ortodokse kirkes historie. Forskelle og ligheder", "Ikonerne – teologi i farver", "Kaj Munk og Dietrich Bonhoeffer – med livet som indsats mod overmagten", "Kirkelivet i Holland – problemer, udfordringer, nytænkning og internationalt samarbejde"

Clausen, Grith Lykke: "Naturens Kirke - H.C. Ørsteds og H.C. Andersens moderne religiøsitet", "‘Vidne først, og menneske så’ - Mit liv i og efter Jehovas vidner", "Harry Potter, Kirken for Det flyvende spaghettimonster og heksereligion - religiøse tendenser i Vesten pt.", "Alt det, vi har tilfælles - en muslim og en agnostiker om dialog, medborgerskab og om det at bygge broer"