Helle Lyster

Bosiddende i Aarhus. Kontakt:
Mobil 2012 0356
E-mail: hellelyster@stofanet.dk
Hjemmeside: www.hellelyster.dk

  1. Helle for Lykken - kan vi beslutte os for at ville lykken?
 

Helle Lyster er mangeårig journalist og vært i DR, selvstændig proceskonsulent og uddannet coach. Hun er bl.a idékvinde bag Kender Du Typen, De Hjemvendte og har rejst jorden rundt med DR-Explorer.

Helle Lyster holder foredrag i hele landet.

Helle for Lykken - kan vi beslutte os for at ville lykken?

I 2005 lavede jeg programserien “Helle for Lykken”, hvor jeg opsøgte jeg en række eksperter og fik deres kloge ord og inspiration til at finde meningen med livet og lykken. Altså et liv med større tilfredshed og glæde.
I foredraget håndplukker jeg nogle af deres råd og tanker, som jeg selv er blevet inspireret til at bruge i mit liv. Et levnede foredrag, som skaber refleksion og smil.
Det handler bl.a om at kunne spise et æble langsomt, om at lytte til sin indre stemme og kende forskel på god og dårlig stress. Om at rydde op i sit rod og ikke lade frygt styre ens gøremål, om at kende sin Martha og Maria. Og om hvordan vi kan bruge visdommen i H. C. Andersens eventyr til at blive mere lykkelige.
(Varighed: Ca. 2 timer incl pause og samtale med publikum; skal bruge projektor til powerpoint/keynote med billede og lyd. Pris 5000 kr plus kørsel)
Foredraget er tidligere holdt: Hasle Sognegård, Århus.