Irene Nørgaard

Kontakt Balticagade 10,2, 8000 Aarhus C
Telefon: 5042 4786
Email: irene@biografi.dk
Hjemmeside: www.biografi.dk

  1. Badehoteller i Danmark
  2. Gode kneb og Kiksede Knald


Forfatter og journalist, udgivet flere bøger, blandet andet “Bogen om Badehoteller”, “Take it away, Evald - en biografi om Evald Krog” samt “100 Kiksede Knald” i samarbejde med Nana Balle.

Irene Nørgaard holder foredrag i hele landet.

1. Badehoteller i Danmark

"Danske Badehoteller" er et foredrag om en markant del af danskernes ferieliv. Efter i mange år at have levet en hengemt tilværelse, er badehotellerne i dag fundet frem igen, støvet af og shinet op til på een gang at imødekomme nutidens krav om komfort, men samtidig udgøre en historisk ramme, der kan sætte en ferie eller et ophold i perspektiv.
Udover en gennemgang af nogle af de mest ikoniske badehoteller gennem tiden, vil foredraget indeholde fortællingen om dengang, ferie gik fra at være de øverste sociale lags sommersyssel til alle mands fornøjelse med badehoteller og pensionater langs kysterne. Hvordan dagene forløb, om faste måltider og årlige møder med de samme gæster som året før. Og om omgangen - eller manglen på sammen - imellem de sociale lag i et ferielandskab, for eksempel Kandestederne. Hvor man oplever det mest autentiske badehotelsophold i dag - og om hvorfor tapetet på et badehotel helst skal være stribet.
(30-90 min.; 6.500 kr. inkl. transport)

2. Gode kneb og Kiksede Knald

Dette foredrag er en hyldest til det uperfekte, ærlighed og sex! Også efter de 50. Foredraget består af en blanding af gode kneb om sex-livet i alle aldre kombineret med oplæsning fra bogen “100 Kiksede Knald”, en lattervækkende samling af 100 danskeres fortællinger om knald, der ikke helt gik som ønsket. Unge, gamle, kendte, ukendte, bøsser, barmfagre, mænd og kvinder - de er der allesammen.
Sexolog Ditte Trolle deler gavmildt ud af formidable råd, nyttig viden og vilde fakta om vores lyster og mangel på samme, vores forræderiske kroppe i alle aldre, vores snærende kulturelle bindinger og lidt om, hvad der foregår i vores største erogene zone, hjernen. Krydret med oplæsning af en række af skøre, sjove, tåkrummende, vilde og ærlige historier fra bogen.
Med andre ord er der både basis for at blive klogere - måske endda lidt kærligere overfor egne mangler - og samtidig få ugens gode grin.
Oplæsere er enten den ene eller begge forfattere til bogen, Irene Nørgaard og Nana Balle. “100 Kiksede Knald”. udkom i april 2018 og blev omtalt i bla. Berlingske, GO’ Morgen Danmark, P1 Kultur, P4 Klik, Ekstra Bladet, Femina og Alt for Damerne.
Sexolog og overlæge Ditte Trolle har udgivet bogen ’Sex efter 50’.
(2 x 45 min.; pris 10.000 plus kørsel)