Kenneth Degnbol

Kontakt: Thorsgade 2b, 8410 Rønde
Telefon: 2078 4708
E-mail: kennethdegnbol@gmail.com

  1. Fællessang
  2. Forfatterforedrag om at skrive krimier
  3. Sangaften med Kai Normann Andersen-duoen


Kenneth Degnbol er Cand. Mag i historie og musikvidenskab. Kenneth Degnbol er til daglig leder af en friskole.
Kenneth Degnbol er desuden organist og forfatter.
Han udgiver skønlitteratur sammen med sin hustru, Dagmar Winther, under pseudonymet Sander Jakobsen (læs mere på www.sanderjakobsen.com ). Første roman er udkommet i 11 lande.
Det er også Dagmar Winther han har med, når han tager ud med Kai Normann Andersen-duoen.

Kenneth Degnbol holder foredrag i hele landet.

1. Fællessang

Fællessang fra den nyeste udgave af højskolesangbogen. Sangene udvælger jeg efter et nærmere aftalt tema, ligesom deltagerne kan få lejlighed til at ønske. Jeg fortæller om sangene og leder fællessangen fra klaveret.
Jeg er uddannet fra Musikvidenskabeligt Institut og har ledet fælles højskolesang igennem to årtier som højskolelærer og senere højskoleforstander. Jeg er desuden historiker og skønlitterær forfatter, så når jeg medlevende fortæller om sangene inddrager jeg både temaer fra historie, samfund, litteratur såvel som musik.
(60-120 min.; 3500 kr. nødvendige hjælpemidler: Klaver. Evt. nyeste udgave af højskolesangbogen (alternativt kan jeg selv medbringe et klassesæt))
Foredraget er tidligere holdt: Rønde Højskole, Kalø Højskole, Avedøre Bibliotek

2. Forfatterforedrag om at skrive krimier

Hvordan skriver man krimier – og hvordan skriver man sammen som et par?
Krimier læses i store dele af verdenen – ikke mindst nordiske krimier som en del af den bølge, der kaldes Nordic Noir. Hvad er det fængslende ved krimiens univers? Foredraget lukker op for det univers, der bruges af rigtig mange mennesker til at reflektere eksistentielle begreber om skyld, straf, retfærdighed, ansvar og død. Foredraget ledsages af fortællinger fra krimiforfatterens værksted.
Jeg har skrevet to krimier, er udgivet i 12 lande og er 2022 aktuel med en krimi fra Politikens Forlag, der hedder Dømt.
(60-90 min.; 3500 kr.)

3. Sangaften med Kai Normann Andersen-duoen

Mange af Kai Normann Andersens mere end 1000 viser er kært folkeeje. Det er med god grund for det musikalske repertoire er både alsidigt og altid iørefaldende, og teksterne følger med. Der er poetiske sange, revsende revyviser, eksistentielle temaer, temperamentsfulde solistiske sange og skønne fællessange.
Min hustru, Dagmar Winther, og jeg fortæller om sangene og henholdsvis spiller og synger dem. Der vil være tekster til alle sangene, og der må synges med på dem alle.
(1,25 time; nødv. hjælpemidler: Klaver; 4000 kr. plus kørsel)