Lars Fomsgaard/Brug Hjernen Bedre

Kontakt: Fynshovedvej 700, 5390 Martofte
Mobil: 2424 3044
Mail: info@brughjernenbedre.dk
Hjemmeside: www.brughjernenbedre.dk 

  1. Lær at styre dine tanker og følelser
 

Lars Fomsgaard (f. 1959) er selvstændig hjerneforsker, hypnotisør, mentaltræner, coach, forfatter og foredragsholder. Lars har siden 1977 praktiseret amygdala-terapi, en teknik til at forstå og forvandle følelser, som man selv finder uhensigtsmæssige.
Lars Fomsgaard har i mange år undervist og holdt foredrag, både for børn, unge, voksne, virksomheder og ledere.

Pris for foredraget kr. 5.000 kr. inklusiv transport.

Foredrag holdes i hele landet.

Lær at styre dine tanker og følelser

Den måde vi tænker på, kan betyde, at vi får en dårlig følelse.
Hvis du skal til eksamen i morgen og bliver nervøs, så er det ikke eksamen, der gør dig nervøs, men det du TÆNKER om eksamen.
Hvis du får det dårligt, når du tænker på en ubehagelig oplevelse, du oplevede for en uge siden, så er det ikke oplevelsen der gør, at du får det dårligt, men det du TÆNKER om oplevelsen.
Hvis du tænker: "Det kan jeg ikke finde ud af", så får du ret.
Ved foredraget får du teknikker til at kunne styre dine tanker, så du ikke tænker dig til en dårlig følelse.

Foredraget indeholder også følgende emner:

Bliv fri for stress, angst og depression

85% af alle bliver på et tidspunkt i livet ramt af mentale helbredsproblemer eller psykisk sygdom.
Ny forskning har via hjernescanninger med mere identificeret bestemte fastlåste bias eller mønstre i hjernen, som forårsager de mentale helbredsproblemer og psykiske sygdomme.
Dårlige vaner og uhensigtsmæssige følelser og reaktioner skyldes også disse ”fastlåste” mønstre.
Ved foredraget: "Lær at styre dine tanker og følelser" får du viden om disse bias/mønstre, og hvordan du selv kan ændre disse

At være i Nuet

Mennesket er i modsætning til dyrene udstyret med en forestillingsevne. Det har gjort, at vi har udviklet os så langt som vi har. Det skal vi være taknemmelig for.
Men det kan også være en ulempe, hvis ikke man kan styre sin forestillingsevne.
Har du nogen sinde set en hund gå og være trist, fordi den tænker og forestiller sig at dens ejer ikke vil give den mad i morgen? Nej, den lever i nuet. Mange mennesker forestiller sig dårlige ting, der aldrig vil ske, og bliver her og nu triste, nervøse, vrede eller hvad det nu måtte være. De lever i fremtiden.
Der er ikke noget galt med at tænke på fremtiden, men hvis du bliver fyldt med dårlige følelser af det, så er det bedre at rette opmærksomheden mod Nuet.
Ved foredraget: "Lær at styre dine tanker og følelser" får du teknikker til at kunne styre din opmærksomhed, så du kan have den rettet mod Nuet og ikke mod fortiden eller fremtiden, hvis det er det, du ønsker.