Lisa Kock Nielsen

Telefon: 2447 4067
E-mail: post@lisanielsen.dk
Hjemmeside: www.lisanielsen.dk

  1. Havets sange
  2. Edith Piaf
  3. En tur i biffen
  4. Den lille lysegrønne sang
  5. Julens sange og traditioner

 


Samvær og fællessang.
Klik ind på www.lisanielsen.dk og se hvad andre synes.

Lisa Kock Nielsen bor i Aarhus og kommer i hele landet.

1. Havets sange

Blodet bruser, og alle sejl er sat til i dette foredrag, der byder på et hav af gode sange. Jeg er dykket ned i viserne og populærgenren og har også fisket lidt i salme- og højskolesangbogen. Undervejs fortæller jeg om menneskets tilknytning til havet, de unges udlængsel, de gamles tilbageblik og om historierne bag sangene.

2. Edith Piaf

I en musikalske Tour de France fortæller jeg om sangeren og mennesket Edith Piaf og hendes fascinerende liv. Undervejs synger og spiller jeg nogle af de dejlige Piaf-sange på originalsproget fransk. Efter pausen er der smagsprøver på andre af Frankrigs store og kendte sangere, bl.a. Charles Aznavour og Georges Ulmer. Publikum skal selvfølgelig synge med på nogle af de kendte sange, hertil har jeg fundet de danske tekster frem.

3. En tur i biffen

Det er bare at kaste sig ud i det og skråle med på de gamle filmsange, når jeg spiller og synger nogle af de allerbedste sange fra tonefilmens start i Danmark. Ind imellem kommer vi bag filmkulisserne og hører om kendte danske skuespillere fra 30’erne – 60’erne. Det bliver et musikalsk genhør med gamle stjerner som Poul Reichhardt, Liva Weel, Marguerite Viby og mange flere.

4. Den lille lysegrønne sang

En fornøjelig eftermiddag med en vitaminrig cocktail af musik og sang. Med et mix af kendte sange fra film-, og populærmusikken og højskolesangbogen binder jeg sangene sammen med baggrundsstof om den tid, som sangene har skrevet sig ind i. Og der er rig lejlighed til at få rørt stemmerne, når publikum inviteres til at synge med ud fra omdelte sangark.

5. Julens sange og traditioner

Hvor gammel er adventskransen?, hvor bor julemanden, og hvorfor kysser han mor? Der er lagt op til julehygge i dette foredrag, hvor jeg fortæller om julen og dens traditioner. Både de sjove, de højtidelige og de gode ’gamle’ - hvoraf flere ikke er så gamle endda! Undervejs skal der selvfølgelig synges kendte julesange og julesalmer, hvor alle er med.

Lisa Kock tilrettelægger også foredrag efter ønske, fx ”Årstidens sange”. Ring og hør nærmere.

For alle foredragene gælder:
Et foredrag varer ca. to timer. Musikanlæg og sanghæfter medbringes til alle foredrag.
Pris: 25-60 deltagere: 2.500 kr. Over 60 deltagere: 3.000 kr. + kørsel efter statens takster uden for Stor-Århus. Duo: 5.000 kr. + transport.