Maren Hallberg og Anja Præst

Kontakt: Anja Præst, Sigurd Rings Vej 19, 5200 Odense V,
Telefon: 2143 3821,
E-mail: anjamikkelsen@gmail.com
Hjemmeside: http://anjapraest.dk/den-lille-sjael/

  1. Den lille Sjæls rejse – en musikalsk fortælling for børn, minikonfirmander (og voksne)
  2. Engle – en musikalsk fortælling for børn (og voksne)
  3. Festlig høstkoncert med folkemusik
 

Videoklip: http://www.youtube.com/watch?v=Sk7KWb9_dZo

Anja Præst og Maren Hallberg er professionelle musikere, uddannede fra folkemusiklinjen på det Fynske Musikkonservatorium.
Anja Præst spiller klarinet, basklarinet og synger og Maren Hallberg spiller harmonika og synger og begge er trænede historiefortællere.
De har begge spillet hundredvis af koncerter samt skolekoncerter for Levende Musik i Skolen. Denne viden omsættes nu i kirkeligt regi.

Maren Hallberg og Anja Præst afholder koncerter i hele landet

1. Den lille Sjæls rejse – en musikalsk fortælling for børn, minikonfirmander (og voksne)

"Den lille sjæl” ønsker at lære sig selv bedre at kende, og derfor begiver den sig ud på en eventyrlig rejse til Følelsernes ø‐hav. Her møder den en dreng, og sammen besøger de Glædens ø, Sorgens ø og Vredens ø. Den lille sjæl erkender, at livet er en lang rejse i Følelsernes ø‐hav, og at Gud og drengens venskab hjælper den på denne rejse.
Musikken formidler de store følelser – sorg, glæde, vrede, vildskab og børnene bliver inddraget veat spille med på vandfløjter, tordenplade og klap. Musikforestillingen inviterer tilskuerne til at forholde sig til emner som Gud, følelser og sjælen
(45 min.; 6000 Kr. + transport)

"Den lille Sjæls rejse er en følsom og smuk oplevelse, hvor oversættelsen mellem musik og følelser er på et formidabelt højt plan. Tempoet sidder lige i skabet, og de tre følelser, som særligt ”forklares”, står knivskarpt formidlet gennem musikken og dialogen. Gruppen har publikum med hele vejen og griber alle med musikken og børnenes medvirken. De afslutter på smukkeste vis med at spille publikum ud – det sætter sig lige i smilet."
Folkekirkens Skoletjeneste Odense, Esbern Skovgaard.

"Den lille Sjæls rejse er i grundtvigsk forstand både en oplysende og oplivende musikalsk rejse, som såvel minikonfirmander som konfirmander utvivlsomt vil kunne få glæde af. Både til at uddybe deres forståelse af sig selv og til at diskutere vigtige livsemner med hinanden. Denne "forestilling" er også egnet som emne for en smuk og lødig gudstjeneste for hele familien i alle generationer."
Tidligere domprovst, Chr. Dickmeiss

2. Engle – en musikalsk fortælling for børn (og voksne)

Engle er en musikperformance i 3 dele: Først ikoniske englesalmer og engleberetninger fra Biblen, dernæst en musikmime “Englen, pigen og drengen” og til sidst “engle omkring os” – hos Astrid Lindgren, i salmerne og i os selv.
Børnene lærer undervejs første vers af ”Lysets engel går med glans” og klapper med på det danske folkemusik-klap.
Engle spiller hele året rundt for 3.-6 årige, 0.-4. klassetrin eller som familieforestilling.
Medvirkende Maren Hallberg, Anja Præst og Tine K. Skau.
(40 min. 8800 Kr. + transport)

3. Festlig høstkoncert med folkemusik

En folkemusik koncert med små fortællinger om høsttraditioner og gamle spillemænd.
(Koncert længde efter ønske. Vi kan også indgå som en del af Gudstjenesten. Pris efter aftale)