Mushemba Foundation

v/ Josephat & Lea Knudsen Mushemba
Kontakt: Mågen 18, 6270 Tønder
Telefon: 2166 3799 (Lea)
Email: mail@mushembafoundation.org 
www.mushembafoundation.org
www.facebook.com/Trinity-School-Bukoba-Tanzania 
www.facebook.com/Mushemba-Foundation

  1. Fra drøm til virkelighed


Mushemba Foundation DK (MF-DK) er en forening som har base i Tønder. Foreningen blev stiftet af Josephat & Lea Knudsen Mushemba i 2008 med det hovedformål, at støtte udsatte grupper, især udsatte børn i Bukoba, Tanzania.
MF-DK bliver drevet af frivillige, samt en bestyrelse på 5 medlemmer.
MF-DK arbejder sammen med Mushemba Foundation Tanzania (MF-TZ), som er vores søsterorganisation og som blev stiftet i efteråret 2007; med det formål at implementere vores vision om, at hjælpe de udsatte grupper, især børn.
Mushemba Foundation er afhængig af økonomiske midler udefra for, at kunne hjælpe nogle af de mange udsatte børn der bor i Tanzania, og især i Bukoba området.
Mushemba Foundation DK og TZ er kristne foreninger, som hjælper ud fra de kristne værdier om, at: 'Alt, hvad I har gjort mod en af disse mine mindste brødre, det har I gjort mod mig'(Matt.25,40). Samtidig er Mushemba Foundation også startet op som en hyldest til biskop, dr. Samson Mushemba, der har arbejdet ud fra de samme principper gennem hele sit virke som både præst, biskop og senere ledende biskop af hele den evangelisk lutherske kirke i Tanzania.
Mushemba Foundation er i gang med, at bygge en skole – Trinity Skolen – med det formål, at støtte og hjælpe udsatte børn til, at få en kvalitet uddannelse. Lige nu er der 310 børn på skolen (fra børnehave op til 5. klasse), hvoraf de 130 bliver sponsoreret fra Danmark.

Vi kommer gerne ud alle steder i landet – til alle aldersgrupper, og fortæller om vores arbejde i Tanzania.

Fra drøm til virkelighed

Vi fortæller om arbejdet i og med Mushemba Foundation i Tanzania, samt om Trinity Skolen, som er vores hovedprojekt. Hvad der har gjort vores drøm (og især de udsatte børns drøm) til virkelighed. Hvordan livet er for de udsatte børn, hvad formålet er med vores arbejde, det der driver os til at gøre det her – vores passion for arbejdet i Tanzania. Vi hjælper de udsatte børn til en lysere fremtid gennem uddannelse.
Vi fortæller hvordan man kan støtte arbejdet i Tanzania, blive sponsor for et barn, hvad det indebærer for jer som givere, men også vores forpligtelser som organisation overfor giverne.
Der er masser af billeder for øjnene at se, men også ord til eftertanke - for både store og små.
(30-60 min.(eller længere - kan aftales hen af vejen) 2.500 kr. + transport efter statens km takst (+evt. hotel))