Sabina Brorson

Bosiddende i Randers
Telefon: 2215 3087
E-mail: mail@sabinabrorson.dk
Hjemmeside: www.sabinabrorson.dk

  1. Ægte taknemmelighed


Jeg er uddannet leder og har gennem min karriere arbejdet med ledelse, administration og er uddannet practitioner i psykoterapi.
Hele mit liv har været præget af sang og musik. Derfor er det naturligt at udtrykke mig på den måde, som jeg gør i mine salmer. Formålet med disse er at formidle Guds kærlighed i et let forståeligt sprog og på en melodi, der nemt kan synges. Det skal være nemt at synge og forstå salmer.
Salmerne og min psykoterapeutiske viden danner grundlag for mit foredrag ”Ægte taknemmelighed”.
Du er velkomme til at kigge rundt på hjemmesiden. Her finder du bl.a. nodeark til salmerne og mere om mit foredrag.

Se på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=km3yVN7oVLY&t=11s

Jeg kommer i hele landet med foredrag.

Ægte taknemmelighed

Ægte taknemmelighed er en gave, der ligger i os alle. Vi kan vælge at bruge den eller lade være, det er op til os, men vi kan finde den som en grundtone i vores liv.
Foredraget handler om, hvordan vi kan aktivere ægte taknemmelighed ind i vores egen hverdag. Vi kigger på det ansvar, vi selv har og hvilke redskaber, vi kan bruge i form af f.eks. refraiming, og hvordan vi kan slippe bekymringer, som kan forstyrre vores fokus.
Foredraget handler også om den ekstra dimension i troen på Gud, og hvad vores tro kan betyde i forhold til ægte taknemmelighed. Det hele bliver kædet sammen med fire salmer, der alle handler om taknemmelighed.
Målet er, at tilhørerne går derfra med en fornyet og forstærket taknemmelighed samt bevidsthed om, hvordan den aktiveres.
(Varighed: Ca. én time; pris: 2.000 kr. plus transport (statens takst); der skal stilles en projekter samt klaver til rådighed)