Susanne Lykke

Bosiddende: 3650 Ølstykke
Telefon: 6051 5353
E-mail: forfatter@susannelykke.dk
Hjemmeside: www.susannelykke.dk

  1. Pige på mission
  2. Mærket – af psykopatens spind


Forfatter og indehaver af Lykkedal forlag. Har skrevet og udgivet fem bøger i forskellige genrer siden 2016. Arbejder både med den fysiske bog og digitale medier. Står bag Læseklubben der sætter fokus på nye danske novelleforfattere og kører et par gange om året i Ølstykke.
Har gået på forfatterskole fra begynderkursus til masterclass og er medlem af Forfatterforeningen. En af stifterne bag Skrivegruppen i Egedal og har endvidere undervist med skriveterapikurset Lær at leve igen for voldsramte kvinder. Tidligere uddannet akupunktør med selvstændig smerteklinik 15 år i Ølstykke. Oprindelig en Højere Handelseksamen, bosat i Schweiz i to år og siden uddannet kontorassistent med interesse for regnskab.

Susanne Lykke holder foredrag i hele landet.
Har tidligere holdt foredrag i Snostrup Præsteklub, Jørlunde Kulturforening, Glostrup og Ørum bibliotek.

1. Pige på mission

Pige på mission v/forfatter Susanne Lykke og veteran Flemming Michelsen
Arbejdet med krigsromanen Pige på mission startede forsigtigt ud. Ingen ville tale med Susanne, da hun ikke havde været soldat. Publikum kommer i dette foredrag med hele vejen gennem bogprojektet. Fra første spæde idé, forhindringerne undervejs og på researchturen med Flemming gennem Danmark. Projektet endte med både at involvere danske veteraner, frivillige organisationer og foreningen Danske Veteraner. Bogen er fiktion, men er baseret på de danske veteraners fortællinger til Susanne.
Vi kommer med en PowerPoint på en bærbar med alm. HDMI stik og tager gerne bøger med.
(2 x 45 min. Sjælland: 3.500 kr. Resten af Danmark: 5000 kr.)

2. Mærket – af psykopatens spind

Lær kendetegnene for en psykopat at kende. Hør om hvordan man kan forelske sig i en psykopat og alle de besværligheder der er, når man forsøger at komme ud af forholdet igen. Vi berører emnerne vold, psykisk vold, politi, krisehjem og tabu. Foredraget henvender sig til ofre for en psykopat, pårørende til ofre og andre, der har en interesse i emnet. Jeg fortæller min historie om et år i et dårligt forhold, udgivelsen af bogen Mærket der blev startskuddet til mit forfatterskab og hvad der er sket bagefter.
Jeg kommer med en PowerPoint på en bærbar med alm. HDMI stik og tager gerne bøger med.
(2 x 45 min. Sjælland: 3.500 kr. Resten af Danmark: 5000 kr.)