Thomas Frøkjær

Kontakt: Ladingvej 20, Skivholme, 8464 Galten
Telefon: 8695 4013 / Mobil 2246 9464
E-mail: ThFr@km.dk
Hjemmeside: www.takfored.dk

  1. Tak for’ed!
    - En hyldest til originalerne
 

I efteråret 2008 udgav sognepræst Thomas Frøkjær, Skivholme, bogen ”Tak for’ed!” på forlaget Knakken. Bogen, som foreløbig er udkommet i to oplag, rummer historier og oplevelser fra forfatterens barndom i 1960’erne i landsbyen Heltborg i Thy – bl.a. møder med en række mennesker, som vi nok i dag vil betegne som originaler.

Thomas Frøkjær holder foredrag i hele landet.

Tak for’ed!
- En hyldest til originalerne

Foredraget vil forme sig som en rejse tilbage i tiden til forfatterens barndomsland – til noget af alt det, han har oplevet. Men selv om det naturligvis i første omgang er hans land, så vil det også et eller andet sted være tilhørernes. Historierne vil kalde minder frem for dem af noget tilsvarende. Af noget de har set og oplevet og glædet sig over. - Og af herlige mennesker, de har mødt og kendt – fra dengang før verden fik fart på.
Historierne fortælles med begejstring, frimodighed og ud af stor taknemmelighed. – Og ikke mindst med glimt i øjet og smil på læben. Det er hensigten både at oplyse og vække til eftertænksomhed, men bestemt også at der skal være noget at grine af og smile af.
(75-90 min.; 3.000 kr. + kørsel - eller efter aftale)
Foredraget er holdt mere end 100 gange over hele landet – mest i Jylland men også på Fyn og Sjælland.