Tom Thomasen

Kontakt: Grønagervej 53, 2300 København S.
Telefon: 3255 9519 mob. 6027 6056
E-mail. tomtahomasen@gmail.com

  1. Bag fængslets mure:
    Et spændende og ikke mindst humoristisk foredrag om Københavns Fængsler
  2. En humoristisk vej til livet


Tom Thomasen født 1945, er uddannet som møbelsnedker. Efter endt uddannelse var Tom Thomasen tjenestegørende ved Militærpotilet, hvor den sidste tid af tjenesten blev tilbragt i Kastellets arrest, ( på den rigtige side af døren ).
Efter hjemsendelse fra den militære udflugt, arbejdede Tom Thomasen 1 år som møbelsnedker.
Efter mange overvejelser, startede Tom Thomasen i 1967 på Københavns Fængsler.
Efter en længere årrække med mange forskelligartede opgaver, og ikke mindst oplevelser, som naturligvis har været på godt og ondt. Havde Tom Thomasen igennem længere tid samlet så meget materiale, at ideen til at skrive en kriminalroman var født. Hvilket er kommet til udslag i krimien RINGEN ER SLUTTET. Som er skrevet efter inspiration som fængselsbetjent igennem 37 år ved Københavns Fængsler.
Man må sige, at Tom Thomasen er en scenevandt person, idet han igennem mere end 50 år har optrådt som tryllekunstner, som er hans helt store lidenskab. Men efter hans debutroman er udkommet, har Tom Thomasen ment, at tiden nu var inde til at holde foredrag.

Tom Thomasen holder foredrag i hele landet.

1. Bag fængslets mure:
Et spændende og ikke mindst humoristisk foredrag om Københavns Fængsler

Danmarks nye krimiforfatter – Tom Thomasen – fængselsbetjent igennem 37 år, ved Københavns Fængsler – har sammensat et fantastisk spændende foredrag.
Bøgerne ”Ringen Er Sluttet, De Røde Diamanter og Den Glemte Fortid” har alle for en stor del baggrund i det kriminelle miljø, fra de Københavnske Fængsler fra 1967 og frem – et miljø, som altid er fyldt med spænding og action.
Foredraget fører dig ind i livet bag de høje mure, hvor håndtagene sidder udvendigt på dørene.
Tom Thomasen har allerede været benyttet som historiefortæller – og en meget underholdende en af slagsen – en del gange rundt i landet efter hans første bog. Tom Thomasen er for øvrigt også en anerkendt tryllekunstner gennem mange år.
En beskrivelse af det daglige liv i fængslet, udvikling i fængselssystemet, fangernes oplevelser m.m. fortalt i hans meget sjove – men også alvorlige – historiefortællinger.
Når man først har lyttet til en historiefortælling fra Tom Thomasens egen mund, kan man høre ham selv, som fortælleren i bøgerne. Hans facon er meget original.
Tom Thomasens mange historier munder ofte ud i et smil, eller latterbrøl fra salen, Hans meget humoristiske facon smitter af helt ned til bagerste række.
(60–90 min.; 5.000 kr. incl. transport; ønsket AV – udstyr: Aftales efter arrangementets art)
Foredraget er tidligere holdt: 23/1 – 2020 AOF Dronning Sofiesvej 68, 4000 Roskilde; 24/2 - 2020 FOF Kildevældets Alle 5, 2600 Glostrup; 02/5 - 2020 Toftegårdscentret Toftegårdsvej 2, 9381 Sulsted.

2. En humoristisk vej til livet

Et meget underholdende foredrag med forfatteren Tom Thomasen, som har beskæftiget sig med humoren hele livet, både i sit virke som forfatter, tryllekunstner og fængselsbetjent.
Kan man gøre hverdagen til en morsommere oplevelse? - Ja, det han man så sandelig.
Under foredraget kommer Tom Thomasen ind på nogle værktøjer som man i dagligdagen kan bruge i humorens tjeneste.
Under foredraget fortæller Tom Thomasen, om personlige oplevelser af humoristisk karakter.
Under foredraget, runder vi de forskellige punkter i humoren: Den planlagte humor, den utilsigtede humor, den alvorlige humor, og ikke mindst den spontane humor.
Jeg garantere for, at der så sandelig bliver noget for lattermusklerne.
Husk en sjov samtale, er altid bedre end en kedelig.
(60-90 min.; kr. 5000 alt incl.)
Foredraget er nyt: Men afprøvet med publikum 2 gange "med stor applaus"