Trine Alvilda Jensen

Kontakt: Ibæk Strandvej 14 k, 7100 Vejle
Telefon: 4076 2470
E-mail: trine@trinej.dk
Hjemmeside: www.trinej.dk

  1. Livsglæde i med- og modgang
  2. Gnist, gejst og livsglæde


Trine Alvilda er en farverig multikunstner med en bred baggrund af erfaringer fra bl.a. tv-børneprogrammer, eget gymnastikinstitut, rytmik, dans og drama. Endvidere er hun uddannet pædagog, krops og familie-terapeut, og certificeret ledercoach.
I årtier har hun været en flittigt brugt foredragsholder og underviser i privat og kommunal regi, med undervisning i bl.a. opdragelsens kunst, personlig udvikling, krop og kommunikation samt konsulent i ledelse og samarbejde.
Ved siden af dette får Trine tid til at være udøvende billedkunstner, hvor hun skaber eventyrlige, farverige, naive og sjove billeder med prinser, prinsesser, klovne og “badutspringere”.
I de seneste år har Trine sideløbende været optaget af arbejdet som hospitalsklovn. Hun er uddannet i England, hvor hun også har været rundt på diverse hospitaler.
Om hendes store barnesjæl kan det siges at den er større end hendes alder og det er netop den styrke, der gør det naturligt for hende at formidle på en spændende, kreativ og smittende måde.

Trine Alvilda Jensen holder foredrag i hele landet.

1. Livsglæde i med- og modgang

De fleste menneskers liv er en fortælling værd - det er Trine Alvilda Jensens liv så afgjort også!
Velkommen til et festligt og reflekterende foredrag med Trine fra Vejle. Hun er kendt for sin humoristiske, tankevækkende og inspirerende foredrag om livets mange overgange.
Med kig i bakspejlet på Trines egen farverige livshistorie, som danser, foredragsholder, hospitalsklovn, forfatter og billedkunstner, vil hun fortælle om almenmenneskelige livstemaer i med- og modgang - og minde os om, at alle livs aldre altid lever i os - og at dit liv er en fortælling værd.
Trine vil bla. komme ind på, hvordan man holder sjælen ung og tør leve i nuet. Hvordan man kan bevare sin livsglæde, sin humor og sit helbred. Samt hvordan man kan opleve et positivt samvær med andre mennesker i en fortravlet hverdag - og ikke mindst hvordan man skal tage vare på sig selv.
Trine vil også fortælle om hendes nye farverige bog fra en svunden tid. Boigen hedder "Bedstes hus", og er en beretning om konflikten mellem at tage livet let og sorgløst hos Bedste - og samtidig kunne håndtere et bamndomshjem hvor struktur, pligter, sygdom og perfektionisme var fremherskende.
Lykke er at overvinde livets udfordringer og leve i nuet.
(2 x 50 min. eller efter aftale; 4900 kr + transport)

2. Gnist, gejst og livsglæde

Et musikalsk, livgivende, festligt og fornøjeligt foredrag med musiker Christoffer Kejser og foredragsholder Trine Alvilda. Hvad sker der, når man sætter en garvet foredragsholder sammen, med en humoristisk musiker, der leverer glæde, vemod, finurlige betragtninger og beretninger fra livets store rejse fra vugge til krukke. Man får et anderledes, forrygende, sjovt og tanke-vækkende foredrag, når indslagene bliver kædet sammen med Trine Alvilda's ærlige nysgerrighed og Christoffers musikalske indslag, omkring livets mange glæder, sorger og uforudsigelige udfordringer. Lykke er at gribe dagen, bevare livsmod, gnist og gejst. Lykke er at bevare sin barnesjæl og have gode relationer. De to tilsammen – gør en forskel.
Christoffer Kejser Larsen er uddannet lærer, life-coach, musiker og foredragsholder. Se endvidere: www.chistofferlarsen.dk
De to tilsammen er et herligt makkerpar, når de formidler gnist, gejst, musik, sang og livsglæde.
(2 x 50 min., eller efter aftale, honorar 8500 kr. eller efter aftale)