Christoffer Kejser Larsen

Kontakt: Mimersvej 10, 9870 Sindal
Telefon:2646 5262
E-mail: mail@christofferlarsen.dk
Hjemmeside: www.christofferlarsen.dk  

  1. Livet er en sang værd!


Jeg udbyder musik og foredrag til alle typer af private og offentlige arrangementer. Jeg skriver mine egne sange, producerer, financierer og udgiver musik samt spiller live når chancen byder sig. Jeg optræder primært solo men samarbejder også med andre musikere.
Jeg er uddannet latterinstruktør ved ”Det Danske Latterinstitut” i Værløse, samt uddannet formidler hos firmaet ”Liv & Lyst”, der sætter fokus på motivation, overskud og trivsel i hverdagen og på arbejdspladsen.
I 2005 blev jeg certificeret ”Life og Business Coach” hos Sofia Manning. Siden har jeg bl.a. afholdt kurser og foredrag. Udbudt coaching til private og firmaer, samt arbejdet som: Rusmiddelkonsulent, i Hjørring Kommune. I dag er jeg ansat som SSP-konsulent i Jammerbugt Kommune.

Christoffer Kejser Larsen afholder arrangementer i hele landet.

Livet er en sang værd!

Med udgangspunkt i mennesker jeg har mødt og ting, jeg har oplevet, tilbyder jeg et musikalsk foredrag, der bærer titlen: Livet er en sang værd. Filosofien bag overskriften er, at alle mennesker har en historie, der fortjener at blive fortalt. Nogen historier og oplevelser kan endda inspirere til at blive fortalt med sang og musik. Tilhøreren tages med på en personlig rejse, hvor eftertænksomheden, alvoren og glæden får frit spil.
Om: Christoffer Kejser Larsen: Christoffer har blandt andet skrevet Årets Dansktophit på DR P5 i 2016 og 2017 og (sammen med Kejser Larsen Band) modtaget Familie Journalens læserpris i både 2018 + 2019. Ud over dette er det blevet til over 1000 små og store koncerter i løbet af årene.
(Varighed: Foredraget er berammet til 2 x 45 min. Skulle andet ønskes så kan dette også aftales. Booking, pris og mere info: Direkte telefon: 2646 5262 eller mail: mail@christofferlarsen.dk)