Connie Svendsen

Kontakt: Langelandsvej 5, 1.th., 2000 Frederiksberg
Telefon: 2064 8965
E-mail: connie@detlilleekstra.dk
Hjemmeside: www.detlilleekstra.dk  

  1. At Turde Livet


Om Connie Svendsen:
Hun er noget så sjældent som forfatter, stewardesse og foredragsholder.
Hun har en smittende positiv tilgang til livet og en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.
Flere end 130.000 tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Deltagerne begejstres over hendes historier, for hun tør sige, hvad andre tænker.
Hun startede sin første forretning som 19-årig og åbnede et par år senere endnu en forretning i Stockholm. Hun har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og har igennem de seneste 25 år været tilknyttet Dyrehavsbakken.
Hun har også rejst Europa tyndt med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grand Prix, født Danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer og tabt sine stifttænder – som konferencier – uden at tabe fatningen.

I marts 2024 udgav hun bogen "Livet ad libitum"

Connie Svendsen holde foredrag i hele landet.

At Turde Livet

At Turde Livet handler i sin enkelthed om, at se de positive ting omkring sig. Selvom livets rygsæk kan føles tung, kan de små budskaber hjælpe til mere livsglæde. Connie kommer ind på "Det Lille Ekstra", som handler om at ændre holdning og gøre en lille, positiv forskel hver dag. Hun leverer det med en god portion humor og selvironi, samt masser af sjove og inspirerende eksempler som vi kender fra hverdagen. I foredraget taler Connie for, at vi skal turde hoppe på livets tog og tage chancer, samt kom brokkeriet til livs.
Hendes budskaber er:
"Hvis alle turde "Give Det Lille Ekstra", ville verden være positivt forandret"
"Det du fokuserer på, får du mere af"
(Varighed 60-90 minutter. Pris: honorar 5.000 kr. plus transport. Prisen er kun gældende for foreninger)

AV-udstyr: Vi medbringer selv Mac og projektor til fremvisning af PowerPoint. Hvis der findes en projektor på stedet, sætter vi bare lige vores Mac ind i måsen på denne. Hvis det er nødvendigt med en mikrofon, skal det være en clipsmikrofon eller headset. Det er vigtigt at alle tilhørere kan se og høre Connie Svendsen under foredraget. Derfor må ingen sidde med ryggen til, ingen må sidde bagved hende, og Connie Svendsen skal have front imod publikum. Den bedste opstilling er biografopstilling. Der henstilles til, at alt elektronisk udstyr er slukket eller på lydløs under foredraget.
For god ordens skyld oplyses det, at der efter foredraget vil være mulighed for at købe selvbiografien af Connie Svendsen "Livet ad Libitum": En sprudlende og anderledes livsfortælling. ”Følg Connie Svendsens utrolige liv i hendes helt nye bog "Livet ad Libitum" - en bevægende historie om mod, kærlighed og livets uforudsigeligheder. Fra model til Spies-guide på Gran Canaria, fra slikmutter til foredragsholder. Hendes rejse vil inspirere og røre dit hjerte”

Hvad siger kunderne:
Jeg glæder mig til at læse bogen. Og, så siger jeg her, 1000 tak for en fantastisk eftermiddag. Min mand og jeg har været til foredrag i ældresagen i rigtig mange år. Der er 8 foredrag på 1 år. Det er almindeligt, når vi ser rundt i salen, at folk sidder og sover. Sådan var det ABSOLUT ikke i dag. Alle var lys vågen. Vi har faktisk aldrig oplevet så meget latter og begejstring og det gjaldt alle deltagerne. Tak for jer.
Mange gode hilsener, Vermund og Annelise, Ældresagen i Hvidovre.

Vi siger også tusinde tak for det, I bragte os. Alle var meget begejstrede.
Kirsten Winther, Senior Center Tønder

Tak for nogle inspirerende og hyggelige timer i Hillerød. Du gjorde mig i så godt humør. Du er en meget levende fortæller og man bliver hurtigt fanget af din historie. Jeg har for 4 mdr. siden mistet min mand efter at han har været syg i mange år. Så jeg skal til at turde livet igen. Ved at høre på dig er jeg et skridt nærmere til at turde hoppe på toget igen. Fortsæt med dit gode arbejde. Du vil inspirere mange. Held og lykke fremover.
Dorthe Post, Hillerød

Der finde flere referencer på:
https://detlilleekstra.dk/referencer/
og
https://detlilleekstra.dk/wp-content/uploads/2023/11/Referencelisteforeninger.pdf