Cristina Gulløv

Coaching og foredragsvirksomhed,
Kontakt: Samsøvej 11, 7000 Fredericia
Telefon: 2259 6589
Mail: cgul79@gmail.com 
Cvr: 36639954  

  1. Modet i dig: Om glæder, modgang, identitetsskabelse, kriser, tro, stress, tilhørsforhold, integration, uddannelse, succes, nederlag og om at træde i eksistens


Cristina Gulløv er lektor i pædagogisk psykologi og specialpædagogik, og har i en årrække arbejdet i professionshøjskole regi, med særlig tilknytning til læreruddannelsen.
Hun er uddannet som bachelor i pædagogik og som kandidat i pædagogisk psykologi fra DPU, Århus Universitet.
Hun er i øvrigt født i Rumænien, og er vokset op under Ceausescus kommunistiske styre. Hun flyttede til Danmark i 1998 og har siden skabt sig en karriere i professionshøjskole regi. Hun har særlig fokus på arbejdet med udsatte børn og unge og med specialpædagogik og inklusion.

Cristina Gulløv holder foredrag i Jylland og på Fyn.

Modet i dig: Om glæder, modgang, identitetsskabelse, kriser, tro, stress, tilhørsforhold, integration, uddannelse, succes, nederlag og om at træde i eksistens

Foredraget tager udgangspunkt i Cristinas livsrejse: glæder, modgang, identitetsskabelse, kriser, tro, stress, tilhørsforhold, integration, uddannelse, succes, nederlag og om at træde i eksistens. Med udgangspunkt i skelsættende livsoplevelser vil Cristina igennem foredraget tage dig igennem en barndom i Ceausescus kommunistiske styre, oplevelsen af frihed, rejsen til Danmark og det at blive del af det danske samfund. Hun vil tage udgangspunkt i netop de begivenheder der personligt, samfundsmæssigt og historisk har haft betydning for hendes tilblivelse. For det er netop tilblivelsen, livets op og ned ture, der er interessant. Hvad skaber et menneske? Hvordan dannes et menneske? Hvad er det der gør at nogen bestemte hændelser i vores liv har mere betydning end andre? Hvad præger os? Hvad giver os mod? Og mismod? Hvad kan vi lære af vores historie? Hvordan rejser vi os når livet rammer?
(60-90 min.; 5500 kr. plus transport)