Jens Peder Bagger

Bosidende: Rønde
Mobil: 42808283
E-mail: jpbagger65@gmail.com

  1. Lægearbejde i Mellemøsten gennem mere end 25 år


Jeg har læst medicin i Aarhus og er uddannet på byens hospitaler og til sidst overlæge på hjerteafdelingen, Skejby Sygehus. Herefter Overlæge og senior lektor på Hammersmith Hospital, London 1995 - 2007. Overlæge ved Imperial College London Diabetes Center, Abu Dhabi 2007-2016. Til sidst Forsknings specialist CCBR, Ålborg til 2022.
Jeg har holdt faglige foredrag til Internationale møder mange steder i Verden. Herværede foredrag har jeg holdt ved møder i Ældresagen, Højskoleforeninger, Sangforeninger og for Y's Men.

Jeg holder foredrag i hele landet.

Lægearbejde i Mellemøsten gennem mere end 25 år

Mennesker af forskellige nationaliteter og religioner lever og arbejder i op til 50 graders varme og får det hele til at virke trods gidseltagning, krig og kriser. Det er aldrig kedeligt.
Der er tale om en fortælling om folk, og hvordan man lever der. Jeg har f.eks behandlet Saddam Hussein’s onkel, og min efterfølger I Bagdad blev sammen med andre danskere incl. den danske ambassadør taget som gidsler inden Golfkrigen. Jeg har arbejdet i Israel, Libanon, Iraq, Saudi Arabien og De Forenede Arabiske Emirater (Abu Dhabi og Dubai). Som student arbejdede jeg kort tid i Kong Salomon’s kobber miner, det vil jeg selvfølgelig også komme ind på.
(Foredragets varighed 1-2 timer: Honorar 3500-4500 kr. inkl. transport; jeg medbringer Mac computer og HDMI stik. Foredraget kan efter ønske også holdes som en fortælling)