Kai Hartmeyer

Kontakt: Sømærkevej 26, Stenbjerg, Thy 7752 Snedsted
Telefon: 2969 1294
E-mail: Kaha@tvmidtvest.dk

  1. Norden rundt i 80 dage
  2. Journalist på Livstid
  3. Golfoplevelser i hele verden
  4. Ø-hop
  5. Den Danske Klosterrute


Journalist.
Ansat i Flyvevåbnet. Uddannet lærer fra Skive Seminarium 1970. Journalist på Skive Dagblad til 1974. Fra samme år programmedarbejder ved DR Midt & Vest i Holstebro med afstikker til Radio Sporten i København. Udsendt til 5 Olympiske Lege for DR og TV2. Fra 1989 studievært og nyhedschef på TV MIDTVEST i Holstebro. Nu fast freelancer, mest som rejsejournalist og TV fotograf.

Holder foredrag, med tilhørende videoklip i Jylland og på Fyn.

1. Norden rundt i 80 dage

Inspireret af den franske romanforfatter, Jules Verne er vi på en eventyrlig rejse i hele Norden. Bl.a. på polarkrydstogt omkring Svalbard. I Grønland er vi på sporet af julemanden. I Island besøger vi bl.a. Vestmannaøerne og får historien og øjenvidneberetning fra det store vulkanudbrud i 1973. Vi er på Færøerne og på tur til Nordkap. En rejse hvor vi også kommer til Lofoten, Sverige og Finland. Foredraget er med mange TV klip.

2. Journalist på Livstid

Fortælling om et langt liv med journalistik. Bl.a. udsendt som krigsreporter til Calcutta i Indien i 1971. Udsendt som sportsreporter til Olympiske Lege, første gang med DR i Montreal 1976, med Gunnar Nu Hansen som min chef. Siden også til Moskva, Los Angeles, Seoul og Barcelona. Efter 14 år i Danmarks Radio, fra 1989 studievært og nyhedschef på TV MIDTVEST i Holstebro. Har oplevet udviklingen fra den gang vi lavede TV indslag til Preben Heide’s Landet Rundt på filmruller og lydbånd, til nutidens digitale TV verden. Et foredrag krydret med mange personlige oplevelser.
Foredrag med flere videoklip.

3. Golfoplevelser i hele verden

Foredrag specielt rettet mod golfklubber om golfrejser i hele verden. Bl.a.VM i Isgolf i Grønland, Vulcano Open i Island og Verdens Vildeste Golfrejse i Sydafrika. Men også fortællingen om TV programmer med blandt andre Thomas Bjørn.

4. Ø-hop

Ta med på en spændende rejse rundt til de mindre danske øer, som er med i det landsdækkende Ø-pas. Vi besøger både de større, men også mindre øer, hvor der kun er ganske få fastboende. Og får historien om ø-livet. Foredraget ledsages en lang række videoklip fra TV serien Ø-hop. Eventyreren Achton Friis sejlede rundt til de små øer i sit lille skib, Rylen. Her 100 år senere tog vi færgerne.

5. Den Danske Klosterrute

Vi følger Den Danske Klosterrute, der snor sig ca. 2300 km i hele landet, og forbinder omkring 50 af de steder, hvor der blev bygget klostre i middelalderen. En moderne pilgrimsvej med fortællinger om kirke, kunst, historie og natur ”opfundet” af fhv. rektor for Folkekirkens Pædagogiske Institut, Jens Kristian Krarup. Mit foredrag ledsages af mange videoklip fra TV serien Den Danske Klosterrute.

Alle foredrag serveres med humor og jysk lune.

(90 minutter + pause og efter foredraget tid til spørgsmål.
Medbringer bærbar computer med TV klip, der kan tilkobles eksisterende AV anlæg.
Honorar: kr 4000 + kørsel efter statens takst)