Keld Kortermann Sterlø

Kontakt: Præstemarken 40b, 8752 Østbirk
Telefon: 2966 2204
E-mail: keldst@gmail.com  

  1. På rejse med Evert Taube
  2. 100 år med Danske revyviser
  3. Historien om en baggårdspuma
  4. John Mogensen i lyst og nød
  5. ”Syng sammen”


Siden jeg var 6 år gammel har jeg optrådt både som sanger og skuespiller, og modtaget både skuespil- og sangundervisning i flere år. Jeg har optrådt over hele landet fra Løkken i nord til Sønderborg i syd, ja, sågar på Sjælland flere gange, I får derfor en erfaren entertainer til at skabe en hyggelig og god stemning med et meget alsidigt repertoire.

Keld Kortermann Sterlø holder foredrag i hele landet

1. På rejse med Evert Taube

Et spændende foredrag om denne sammensatte svenske sanger, forfatter og komponist, krydret med 20 af hans bedste viser. Ikke mange danskere kender umiddelbart Evert Taube, hvorimod selv en ganske lille purk i Sverige kan synge flere af hans viser, men hvis man så nævner ” Så længe skuden kan gå” eller ”Min elskling du er som en rose” så vil der være mange, der nikker genkendende. Evert Taubes spændende liv fra Sverige til Argentina, Frankrig og Danmark vil vi komme omkring i dette foredrag.
(2 x 45 min med en pause midtvejs; honorar: 3.500–4.500 kr. plus transport)

2. 100 år med Danske revyviser

Hvem husker ikke Liva Weel, Osvald Helmuth, Hans W. Petersen,Ludvig Brandstrup og mange flere og vi kommer til at møde dem alle i denne sprudlende, spændende og morsomme fortælling med 15 viser sunget med fest og humør. Kender du den første Danske Revyvise ? Det vil du efter dette foredrag.
(2 x 45 min med en pause midtvejs; honorar: 3.500–4.500 kr. plus transport)

3. Historien om en baggårdspuma

Otto Brandenburgs omtumlede liv med store op- og nedture fortalt i et spænden foredrag med min fortolkning af flere af hans kendte og elskede sange. Han har mestret et hav genrer – pop og jazz, komedie og drama og film og revy og superstjerne med speciale i to lys på et bord. Han var Danmarks første rock´n´roll og teenageridol og den tid gav grundlaget for myten om ham og hans ”kælenavn” Baggårdspumaen. Alt dette og meget mere kommer vi omkring i dette foredrag.
(2 x 45 min med en pause midtvejs; honorar: 3.500–4.500 kr. plus transport)'

4. John Mogensen i lyst og nød

Selvom det er mere end 45 år siden John Mogensen døde, står han fortsat lys levende for mange af os med den pragtfulde sangskat, han efterlod. En masse af de kendte og måske mindre kendte sange vil jeg fortolke på min måde i dette musikalske foredrag, hvor vi kommer omkring de mange op- og nedture denne sammensatte mand var igennem, med sceneskræk og nerver, der måtte dulmes med alkohol.
(2 x 45 min med en pause midtvejs; honorar: 3.500–4.500 kr. plus transport)

5. ”Syng sammen”

Et hyggeligt program med gode sange og sjove historier. Syng og bliv glad – det er umuligt ikke at blive i godt humør, når man synger. Her er et program med både gamle og nye sange, og måske kan du lære en ny. Dette program kan tilpasses efter ønske. Jeg medbringer sanghæfter.
(2 x 40 min.; honorar: 3.500–4.500 kr. plus transport)