Kenneth Sørensen

Kontakt: Myntevej 32, 8500 Grenaa
Telefon: 8632 1393
Mail: kens@km.dk

  1. Svantes Viser – fortællinger og fortolkninger
 

Musikalsk trio bestående af: Sognepræst Kenneth Sørensen, der tidligere har sunget i kor og i orkester. Flemming Sørensen, der er organist og kendt fra både kirker og forsamlingshuse. Torben Møller, der spiller harmonika og har spillet siden han var tolv år; desuden kendt fra mange folkelige sammenhænge med sin harmonika.

Trioen spiller fortrinsvis i Jylland og på Fyn

Svantes Viser – fortællinger og fortolkninger

I 2022 er det 50-års jubilæum for udgivelsen af Benny Andersens bog “Svantes Viser” og dertil hørende grammofonplade. Sangene herfra er kendt og elsket med den karakteristiske sangstemme fra Povl Dissing. Men også i Højskolesangbogen har flere af sangene jo fundet vej, bl.a. synger vi: “Livet er ikke det værste man har – og om lidt er kaffen klar”. Bogen og sangene vil den lille trio godt hylde og være med til at fejre. Sognepræst Kenneth Sørensen fra Grenaa, træder ud på “de skrå brædder” og vil denne aften fortælle anekdoter fra bogen og livet – og tillige undervejs synge sine egne fortolkninger af de gode viser – med en kærlig skelen til Povl Dissings karakteristiske sang. Den på Djursland højt værdsatte spillemand Flemming Sørensen, kendt fra både kirker og forsamlingshuse, vil lægge det musikalske grundlag, sammen med Torben Møller som spiller harmonika. Torben har spillet siden han var tolv år og er desuden kendt fra mange folkelige sammenhænge med sin harmonika. Det skulle således blive en værdig fejring af et fornemt jubilæum – som vi naturligvis håber mange vil være med til at fejre sammen med os.
(Sange og fortællinger varer i alt ca. 90 min.; pris 6000-8000 kr. + transport (fastsat pris aftales efter omstændigheder))