Niels Ingolf Rasmussen

Kontakt: Dannebrogsgade 69, 9700 Brønderslev
Telefon: 3125 9026
E-mail: Mr_who@mail.dk   

  1. Dør Nr 101 - om foretage valg i livet - hele livet


Niels Ingolf Rasmussen er artist. Safarimand i Aalborg ZOO. Tidligere Pjerrot i Tivoli Karolinelund. Julemand i Aalborg ZOO. Tidligere bassist i Heavy Rock orkester. Tidligere Folketingskandidat på Fyn. Tidligere Ishockey-målmand.

Niels Ingolf Rasmussen holder foredrag i hele landet.

Dør Nr 101 - om foretage valg i livet - hele livet

Dør nr 101 handler om de valg man tager i livet fra barn til senior. Når man bliver født, skal man ind gennem den første dør. Nu ældre man bliver, desto flere døre skal åbnes. Nogle af de døre, man åbner, indeholder ikke det rigtige. Dør nr 101 blev min rigtige dør.
Mit navn er Niels Ingolf Rasmussen.
Det kan tage lang tid, inden man finder dør Nr 101. Fra helt ung tog jeg 2 forskellige lærlinge-uddannelser og har gennem voksenlivet haft et hav af forskellige job. Aldrig job der havde noget med mine uddannelser at gøre. Jeg kunne ikke finde arbejdsglæden i det jeg lavede. Følte jeg var placeret på en forkert hylde. Der lå i mit baghovede noget, som altid fyldte mine tanker og drømme.
Derfor blev mit arbejdsliv altid halvfærdigt arbejde. Jeg var der aldrig 100%. Derfor blev mit karriere-forløb aldrig en succes. Jeg har arbejdet i et hav af brancher, her kan nævnes nogle af dem. Salgskonsulent, Salgschef, Skandinavisk Salgschef samt drevet 3 forskellige selvstændige virksomheder. Jeg fik til gengæld en stor viden om mennesker og andre kulturer.
Jeg skulle runde de 50 år før jeg turde at pakke mine drømme ud og realisere dem. Det var et skridt i en meget økonomisk usikker fremtid, uden det store sikkerhedsnet med fast løn og pensions-ordning.
Men Dør nr 101 blev åbnet, og allerede da døren blev åbnet, fik jeg den vidunderlige følelse. Her hører jeg hjemme. Her kan jeg bruge mine evner og kreativitet, som jeg er udstyret med til at skabe et arbejdsliv, hvor jeg fungerer 100 %.
Foredraget handler om hvor vigtigt det er at følge sine drømme og lukke øjnene lidt for, hvad andre mener er det rigtigste for dig.
(60-90 min.; 4500 kr. incl transport)