Pause Buddy

Per Cussion Rasmussen
Kontakt: Harekæret 7, 520 Odense SØ
Telefon: 4092 3788
E-mail: kontakt@pausebuddy.dk 
https://www.pausebuddy.dk/foredrag   

  1. Forbundet i Pausen - et musikalsk foredrag


Per Cussion er musiker med fokus på at gøre travle pauser til bedre pauser med musikalske pause oplevelser.

Pers fremtidsans har fremkaldt en klangfuldhed og langsomhed, der kommer til udtryk i både digitale musikproduktioner, udgivelser og analoge fremførelser, som et naturligt modspil til en travl virkelighed, hvor friheden er blevet kapret af some og fomo.

Per Cussion er uddannet slagtøjsspiller på Carl Nielsen Academy of Music i Odense 1995 og på Ignacio Cervantes, Havana Cuba 1993 i
Bateria y Percusión Cubana.

Per har spillet orkestermusik, teatermusik, dansemusik, popmusik, nordisk jazz, Sacred Concerts, skolekoncerter, musikalske teambuildings events og stomp shows i TV, på scenen og på gaden.

Per er selvlært instrumentbygger og har skabt showgruppen HabenGoods, der optræder med remix af legendariske film- og rocknumre på musikinstrumenter af genbrugsmaterialer med indbygget humor.

Per har siden føjet en række egenskaber til sin gøren og væren, bla som komponist, producer, lydmasterering, saunagusmester, pausebuddy, retreatvært i Toscana og futurist i Universal Futurist.

Pause Buddy afholder arrangementer i hele landet.

Forbundet i Pausen - et musikalsk foredrag

En musikalsk pause oplevelse med Pauser, Ro og Energi.
Din Pause Buddy, Per Cussion, fortæller om musikkens evne til at tale i et sprog vi alle forstår intuitivt. Faktiske taler musikken mere for sig selv, og Per vælger også sine ord med musikalsk omhu i rytmer og pauser der resonerer med musikken.
Per har sine musikinstrumenter og musikalske produktioner med, og gør foredraget til en musikalsk pause oplevelse, som modspil til en travl virkelighed, hvor friheden er blevet kapret af some og fomo.
Publikum bliver guidet gennem de tre pausefaser: Pause, Ro, Energi - inden de igen træder ud i hverdagslivet.
Med denne indsigt i pausen kan deltagerne træne nye pauserytmer, finde forbundethed, og give hverdagen mere lethed og overskud, både på arbejdet og hjemme.
(60 min.; 5.000 kr. inkl. transport)