Annemarie Hessellund Beanland

Kontakt: Sønderskovvej 47, 8520 Lystrup
Telefon: 3024 1595
E-mail: annemariehb@hotmail.com
Web: www.beanland.dk

  1. Fra millionær til…..?
  2. Firs, Fed og Færdig!!! – Eller hva’?
  3. Hvorfor kede sig ihjel, når man kan dø af grin sammen med andre?
  4. En gammel kones erindringer om tiden fra 1858
 

I vuggegave fik jeg et lyst sind og en privilegeret barndom som tivoliprinsesse, der sammen med familien rejste landet rundt om sommeren. I vinterhalvåret et rigt familieliv i en stor herskabsvilla.
Ungdomsårene og de første voksenår tilbragte jeg i England, Tyskland og USA. Senere en tid som millionær, dernæst krokone på landet og er nu parat til at gå nye veje og møde nye udfordringer med en god portion livserfaring i bagagen.
Jeg er kendt fra aviser, ugeblade, radio, TV2, Århus Lokal-TV og senest i TV-Danmarks ”Sådan set”, hvor jeg var den ene af to ”kloge koner” fra Brabrand samt vært på ”Det ældre Århus” også på TV-Danmark.
Jeg er kendt som en livlig og sprudlende foredragsholder, og mine foredrag er lettilgængelige og jordnære, fordi de alle har grund i en virkelighed, som jeg kender. Jeg fortæller åbent og ærligt – også når spørgsmål går tæt på – om et spændende liv i ind- og udland.

Annemarie Hessellund Beanland holder foredrag i hele landet.

1. Fra millionær til…..?

Hvordan man går på r…. uden at slå numsen. I foredraget fortæller jeg åbent og ærligt og med stor humor om mit livs op- og nedture. Hør, hvordan man mister sin formue på at virkeliggøre en drøm om at blive krokone – og alligevel bevarer sit gode humør og store glæde ved livet.
(120 min.; 3.500 kr. plus transport)

2. Firs, Fed og Færdig!!! – Eller hva’?

Om at nærme sig den 4. alder!
En humoristisk filosoferen over det at blive gammel, pensioneret og FRI
Hvordan opfattes vi, det såkaldte grå guld? Bliver vi ”usynlige” når vi fylder 65?
Book en underholdende eftermiddag med foredragsholder Annemarie Hessellund Beanland.
(90 min.; 3.500 kr. plus transport)

3. Hvorfor kede sig ihjel, når man kan dø af grin sammen med andre?

Hvad er humor? Kan den købes på tilbud? Er livet noget at grine af? Hvad kan vi gøre for at få det sjovere? Få fod på livet – med hele hovedet.
(90 min.; 3.500 kr. plus transport)

4. En gammel kones erindringer om tiden fra 1858

Læst op og kommenteret af mig, hendes barnebarn. En skildring, barsk og nøgtern, om livet på den jyske hede i den sidste halvdel af 1800-tallet. Det er min egen farmor, som blev født i 1858 og fødte 12 børn, hvor af min far – født i 1881 – var den ældste. Hun levede det meste af sit voksenliv på den jyske hede under særdeles små kår. Som folkepensionist og blind flyttede hun til Holstebro, hvor en lokal journalist traf hende og skrev en lille bog om hende. Særligt velegnet for ældreklubber og skoler på grund af den historiske værdi.
(90 min.; 3.500 kr. plus transport)