Annemette Jakobsen

Kontakt: Ladingvej 34, 8471 Sabro
Telefon: 2993 8694
E-mail: anne.mettejakobsen@hotmail.com

  1. Rejsen uden min datter


Jeg er en privat person, der føler jeg har noget på hjerte, som måske kunne interessere andre. Jeg håber, jeg med mit foredrag kan hjælpe andre i samme situation. Men tror også mit foredrag kan have almen interesse.

Annemette Jakobsen holder foredrag i hele landet.

Rejsen uden min datter

Foredraget er en personlig beretning om at miste min datter.
Det er en beskrivelse af min datters sygeforløb, min rolle som pårørende og min egen sorgbearbejdning, da det utænkelige sker. Min datter dør.
Foredraget er en personlig beretning om den ufrivillige rejse, Annemette Jakobsen bliver sendt på da hendes 26 årige datter dør.
Det bliver en rejse ind i sorgen, afmagten og håbløshedens land. Hun fortæller om datterens sidste skæbnesvangre rejse, og om hvordan hun selv takler rejsen tilbage til et liv uden hendes datter.
Om hvordan omverden reagerer og i særdeleshed ikke reagerer, om at bevare håbet i en håbløs situation. Og om den tro, der for hende er nødvendig for at leve videre.
Kan man dø og alligevel være et mirakel? Og har sorg en udløbsdato og en formel?
(Foredraget har en varighed af ca 1,5 timer med en pause inkluderet og lidt tid til spørgsmål. I Jylland koster foredraget 2500 kr + transport; på Sjælland og øerne er prisen 2500 kr + transport og færgebillet)