Annette Rana Petersen

Kontakt: Olaf Rudes Vej 34, 4 tv, 8270 Højbjerg
Telefon: 4127 7710
E-mail: ap@events.dk
Hjemmeside: www.annette-rana-petersen.com   

  1. Nok ses, ikke høres. (på sønderjysk)
  2. En religiøs rejse?


Jeg er mundtlig fortæller. Jeg har fortalt på cafeer, festival, sognecafe, runde fødselsdage, bryllup og været vært på ”Story Slam” på Teater Katapult siden 2018. Jeg har deltaget i adskillige fortællerkurser, workshops og masterclasses.
Jeg er forfatter, uddannet på SDU i Kreativ Skrivekunst.
Jeg har derudover arbejdet med sårbare mennesker i over 30 år – undervisning, kurser, støtte og rådgivning.

Annette Rana Petersen hoolder foredrag i hele landet

1. Nok ses, ikke høres. (på sønderjysk)

Fortællinger fra min sønderjyske opvækst på en gård langt ude på landet i 1960’erne. Vi boede 4 generationer under samme tag og min opvækst var meget gammeldags, da min mor var nervøs for, hvad min mormor og morfar mon tænkte. Jeg var et yderst nysgerrigt barn, men i min familie måtte børn ikke spørge om noget. ”Tie og samtykke” sagde min mormor. Jeg søgte tilflugt hos hestene. Der kunne jeg finde trøst og kærlighed. For min far var heste blot dyr, man købte og solgte.
(80 min.; 3000 kr + kørsel efter statens takst)

2. En religiøs rejse?

Fortællinger fra to vigtige rejser i mit liv. En eksistentiel fordybelsesrejse i Saharas ørken og en tur på Caminoen i Portugal og Spanien.
Om at være et søgende menneske uden helt at vide, hvad man leder efter. At rejse ud i verden og komme hjem igen, for derefter at opdage, at noget grundlæggende har forandret sig.
Jeg indså, at jeg havde været i kontakt med noget, der er meget større end mig selv. På trods af en skepsis overfor det religiøse, må jeg erkende, at det findes, når man slipper fodfæstet for en stund. Om at give slip og åbne sig for mødet med naturen, mennesker – og livet.
Letting go – letting come.
(80 min.; 3000 kr + kørsel efter statens takst)