Arne Naamansen

Kontakt: Kongehøjen 12, 7500 Holstebro
Telefon: 3170 0846
E-mail: arne.naamansen@gmail.com 
Hjemmeside: www.arnexcanada.dk 

  1. Alene i Canada


Arne lever for at opleve og formidle, og så elsker han Canada. Han er Mr. Canada. Siden det første besøg i 1985 er det foreløbigt blevet til et studieophold, samt 29 rejser til Canada. Flere er planlagt.
Siden 1996 har Arne arbejdet for Skandinavisk Canadisk Amerikansk Venskabsforening og senere MyPlanet. Han har rådgivet og vejledt tusinde af danskere til gode oplevelser i Canada, bl.a. DR Explorer (Danmarks Radio), JP Explorer (Jyllands-Posten), Timm Vladimir & Katrine Engberg samt Familien På Farten.

Sagt om Arnes Canada-foredrag:
Carlo Søndergaard, København: ”Engageret person med stor viden. Fin humor.”
Carina Krog, Vejle: ”Godt foredrag om Canada. Man kan mærke Arnes passion for landet. Dejligt.
Alvin Lykke, Rødding: ”Et rigtigt inspirerende og spændende foredrag.

Arne Naamansen holder foredrag i hele landet.

Alene i Canada

Sidste år tog Arne orlov fra et travlt arbejdsliv og et kærligt familieliv med kone og to teenagere. Han søgte ensomheden på en tur tværs over Canada. Fra Atlanterhavet til Stillehavet. Fra de store ferskvandssøer i syd til Ishavet i nord.
Det blev til mange oplevelser, og nye steder blev føjet til besøgslisten. Canadas yderste grænser blev besøgt, og det blev til et utal af snakke med de imødekommende canadiere.
Til foredraget, der er ledsaget af masser af billeder, kommer du med på 94 dages odyssé og en 30.610 km spændende, oplevelsesrig og underholdende rejse gennem ti canadiske provinser, tre territorier og en afstikker til Alaska (USA) over en noget speciel grænse. Arne kørte bil og autocamper, var med bus og tog samt vandrede, red og sejlede kano.
Det var en tur, hvor mange grænser blev prøvet af, og livet blev sat i perspektiv. Selvom det langt fra var Arnes første tur til Canada, så kom han hjem med et nyt syn på Canada og med nye ideer til, hvordan den sidste del af hans liv skal udfolde sig. Han tog efter næsten 40 år på arbejdsmarkedet nogle dramatiske beslutninger, så han nu kan bruge endnu mere tid på at udforske sit elskede Canada.
Arne: ”Jeg vil hellere prøve og fortryde, end fortryde at jeg ikke prøvede”.
(Foredraget er på 2 timer inkl. 20 minutters pause. Hvis I ønsker det, så kan længden af pausen og foredraget tilpasses. 3.000 kr. plus kilometerpenge efter statens takst. Har brug for projektor og lærred. Evt. mikrofon i større sale. Medbringer selv PC med VGA eller HDMI-stik)