Bo Storm

Kontakt: Frederikshavn Kommune, Rådhus alle 100, 9900 Frederikshavn.
Mobil: 2948 6001
E-mail: bost@frederikshavn.dk
Hjemmeside: www.frederikshavnkommune.dk , se under arr.

  1. Naturen på Toppen
  2. Naturens finurligheder og mærkværdige dyr
  3. Jagt og Natur i Danmark
  4. Europas vilde natur og Nationalparker


Naturvejleder Bo Storm har gennem sine mange år ved Frederikshavn Kommune som skovfoged, og nu som naturvejleder et gennemgående kendskab til naturen i Frederikshavn Kommune. Født og opvokset i Jerup, lige nord for Frederikshavn i et skovfogedhjem, og med mange oplevelser i naturen hele livet, og mange rejser rundt i Europa til Naturområder, har gjort Bo Storm til en mand med en gennemgående godt kendskab til naturen, både i Danmark og rundt i Europa.

Foredrag, guidede ture med forskellige temaer kan arr.

Bo Storm holder foredrag i Nordjylland, eller efter aftale. Honorar for foredrag uden for Frederikshavn kommune, aftales i hvert tilfælde

1. Naturen på Toppen

Gennem et fantastisk billede foredrag guides tilhørerne gennem historien, om Naturen på Toppen med historier om natur og kultur historier, fra fortid til nutid. Vi vil høre om Grenen, milen og de store bakker ved Frederikshavn og flere steder i kommunen, og ikke mindst om folk der har boet her gennem mere end 1000 år
(2 timer med pause kr. 3000)

2. Naturens finurligheder og mærkværdige dyr

Naturen er fantastisk. Alt hænger sammen. Vidste du at skovbrand er naturligt og vigtigt for biodiversiteten? Hvad betyder træer for insekterne? hvordan parrer edderkopper sig egentlig? vidste du at hugorme har to tissemænd? et spændende foredrag om naturen, med utrolig flotte billeder af dyr og insekter og med emner du aldrig normalt hører om.
(2 timer med pause kr. 3000)

3. Jagt og Natur i Danmark

Gennem et flot billede foredrag fortælles om natur i Danmark, De Danske skove og deres historie, jagten og vildtet med fugle og hjortevildt, kongernes jagt, både i Danmark og i udlandet og alt sammen krydret med historier og jagthornsmusik. En fortælling i billeder og ord om vores allesammen arv! jagten og skovene.
(2 timer med pause kr. 3000)

4. Europas vilde natur og Nationalparker

Gennem et billede foredrag og fortællinger skal vi besøge naturen i de storslåede nationalparker og naturområder i Europa, som Bo Storm har besøgt gennem rejser i nogle år. Vi kommer tæt på bjerge og folk og dyrelivet og ikke mindst de mange små historier, du altid oplever når du rejser.
(2 timer med pause kr. 3000)