Edis Adilovic

Kontakt: Gudrunsvej 3G 1. sal, lejlighed 1, 8220 Brabrand
Telefon: 2253 7479
E-mail: edis@blindmandicaminoland.dk
Hjemmeside: www.blindmandicaminoland.dk  

  1. Blind mand i caminoland


Mit navn er Edis Adilovic, jeg er 32 år, og så er jeg helt blind. Jeg kommer oprindeligt fra Bosnien, men har boet i Danmark næsten hele mit liv. Jeg blev blind, fordi mit immunforsvar angreb sig selv. På trods af det, så er jeg blevet opdraget på en måde, hvor jeg har kunnet vælge to veje. Jeg har kunnet vælge at sidde i et hjørne og have ondt af mig selv, eller at klatre i træerne, lege og udforske. Dette har resulteret i, at jeg nu står som en voksen mand med en universitetsuddannelse i human resource management bag mig, min egen virksomhed, hvor jeg arbejder med digital tilgængelighed, samt et arbejde for Dansk Blindesamfund. Jeg er af den opfattelse, at vi alle er afhængige af hinanden, og derfor bruger jeg mine ressourcer på at hjælpe ikke kun mig selv, men også det samfund, jeg befinder mig i. Jeg elsker udendørslivet, jeg elsker kor og sang, og så elsker jeg fællesskab.

Edis Adilovic holder foredrag i foreninger, kirker, skoler, kulturinstitutioner - i hele Danmark.

Blind mand i caminoland

Gruset knaser under mine fødder, mens jeg tager de første skridt på Camino Frances, en vandrerute på 800 km. En knuende frygt fylder min mave, men et håb og en drøm driver mig fremad.
Hej, jeg hedder Edis. Jeg ser ikke verden omkring mig, for jeg er helt blind. Men med min trofaste blindestok ved min side, guidet af lyden fra min telefon og drevet af en indre styrke, har jeg gennemført en rejse, som mange ikke engang kan forestille sig.
Tag med mig igennem de udfordrende Pyrenæer, mærk den dybe stilhed og den tykke tåge, der omfavner stierne. Lyt til de gregorianske munkes beroligende sang, der ekkoer gennem klostrene. Føl den knugende frygt, der griber mig, når jeg tror, jeg er gået forkert, og den boblende glæde ved at ankomme til den rigtige destination. Oplev begejstringen ved at dele historier med andre vandrere, når natten falder på i de forskellige byer.
Dette er ikke bare en historie om min blindhed. Dette er en fortælling om, hvordan samarbejde skaber succes, hvordan teknologi giver muligheder, og hvordan udfordringer kan overvindes.
Hvad får du med fra foredraget?
• Forståelse for, hvordan teknologi kan skabe muligheder, hvor der før var begrænsninger.
• Indblik i kraften af menneskeligt samarbejde og hvordan det kan overvinde de største udfordringer.
• Inspiration til at tage skridt mod egne mål og drømme, uanset de forhindringer man måtte stå overfor.
Tag med mig på denne inspirerende tur, og lad os sammen udforske, hvad det virkelig betyder at overvinde, opleve og samarbejde.
(120 minutter - 5.000 kr.)