Lars Birkebæk Pedersen og Daniel Groth Chrestensen

Når Drengedrømmen Brister.
Kontakt: Søbakken 7, 6000 Kolding
Telefon: Daniel 2820 5027, Lars 4049 1001
E-mail: Drengedrommen@outlook.dk
Hjemmeside: www.når-drengedrømmen-brister.dk  

  1. Når Drengedrømmen Brister
    Foredrag om et liv med PTSD - en personlig beretning


Foredrag om PTSD udefra en personlig vinkel. Missionen med foredraget er, at udbrede kendskabet til og forståelsen for PTSD, som mange fejlagtigt tror, kun rammer udsendte soldater.
Vi har holdt vores foredrag i hele landet. Vi har været booket af mange forskellige foreninger og organisationer som f.eks. Rotary, menigheder, Ældreklubber, konfirmander, erhvervsklubber m.v.

Lars Birkebæk Pedersen og Daniel Groth Chrestensen holder foredrag i hele landet.

Når Drengedrømmen Brister
Foredrag om et liv med PTSD - en personlig beretning

I forlængelse af to populære udsendelser på TV Syd, fortæller Daniel og Lars i fællesskab åbent om hvordan deres drengedrøm skulle blive et mareridt, da én dybt traumatiserende oplevelse vendte op og ned på deres tilværelse. Som hhv. brandmand og pilot oplevede de en hændelse der skulle ændre deres liv. Siden har de begge kæmpet med den psykiske lidelse posttraumatisk stress, også kaldet PTSD.

I foredraget deler Daniel og Lars ud af deres personlige erfaringer med de symptomer og konsekvenser, der er forbundet med lidelsen, og de kigger tilbage på, hvordan omgivelserne håndterede deres frygtelige situation.

Med foredraget håber Daniel og Lars at udbrede forståelsen for PTSD som psykisk lidelse, blandt andet at det kun er soldater fra krig, der kan blive ramt. De ønsker også at give pårørende, kolleger og arbejdsgivere bedre muligheder for at genkende og håndtere lidelsen, så det kan blive opdaget tidligt og behandlet bedre. Det er nemlig nøglen til et godt liv med posttraumatisk stress.

Efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål.
(100 min + tid til spørgsmål. Pris 6.000 kr. + kørsel)