Molly Malones

Kontakt: Stig Nørregaard, Egernvej 14 8680 Ry
Telefon: 2297 8493
E-mail: egernvej-14@mail.dk
Hjemmeside: www.mollymalones.dk

  1. Irsk folk med Molly Malones


Lidt om musikken:
Hovedvægten i vores musik hører hjemme i den irske folk genre med sange som The wild rover, Whisky in the jar og Loch Lomond. Vi tager jer med på en rejse i den irske folk song tradition, hvor vi fortæller om sangene og den irske historie. Vi lægger stor vægt på vokale arrangementer med trestemmig sang, og vi har et par af vores egne irsk klingende sange med - sange som I også vil kunne synge med på!
Lidt om os:
Stig Nørregård - Professionel musiker og visesanger. Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1988. Stig har de sidste 22 år optrådt som visefortolker med div. revy programmer. Stig trakterer harmonika, guitar.
Jimmy Schou Wistisen - Coach, underviser, sangskriver og musiker. Jimmy har spillet og sunget i ca. 40 år og har skrevet mange sange. Jimmy trakterer guitar, fløjte og mundharpe og irsk bouzouki.
Søren Kristian Vad - Musiker og sangskriver. Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1990 og har siden været kor og orkesterleder. Søren Kristian trakterer guitar, banjo, mandolin, violin og fløjter.

Referencer:
Irsk eftermiddag hos seniorerne i Ålborg:
Lørdag den 29. sept. 2021 var stemningen høj hos Seniorerne i Aalborg. Trioen gav den fuld gas med irske sange. Det var som at sidde på en irsk pub, hvor der blev klappet og sunget med og til sidst med stående applaus. En virkelig dejlig eftermiddag. Molly Malones er virkelig dygtige, og de beviste også, at selv en dansker kan skrive Irsk Folkemusik. Kan kun anbefales. OK-Klubben Ålborg
Irsk aften i Ølstykke:
En aften med irsk musik leveret af Molly Malones er en oplevelse, som er svær at beskrive. Man føler sig placeret i en Pub i Irland hvor tre mennesker får stemningen helt i top ved hjælp af deres fantastiske fortolkning af irsk musik. Det er fremragende udført af Jimmy, Søren Kristian og Stig! Kasserer Flemming - Ølstykke Billard Stød & Træk

Musikvideo se: https://youtu.be/Q7rIeZkL5Bo

Vi optræder i hele landet.

Irsk folk med Molly Malones

En aften med dansk og irsk folk
(Cirka 2 x 50 minutter eller efter aftale. 8500 kr. plus transport)