Naima Halse Kirkefeldt

Virksomhed: Next Level Life Mastery
Kontakt: Valhøjs Alle 125, 2610 Rødovre
E-mail: Kirkefeldtn@gmail.com
Telefon: 3013 3939 

  1. Til døden jer skiller
  2. Ro På - Ro på nervesystemet


Next Level Life Mastery er skabt af Naima Halse Kirkefeldt, som er dedikeret til at fremme emotionel og mental trivsel blandt mennesker. Med fokus på at skabe værktøjer, der giver et boost til kærlighedslivet, stræber Naima målrettet efter at berige menneskers relationer og livskvalitet.
Derudover driver Naima virksomheden Coachyou, hvor hun fungerer som erfaren coach, underviser og foredragsholder med over 25 års erfaring i at støtte mennesker på deres rejse gennem livet. Hun ønsker at give mennesker værdifulde redskaber, indsigt og inspiration til at opnå mere trivsel, glæde og forbindelse til noget dybere.
Naima er en NLP- og løsningsfokuseret coach, talentudvikler, par-tjeksvejleder, mindfulnessinstruktør m.m. og har dedikeret sit liv til at inspirere andre mennesker.

Naima Halse Kirkefeldt holder foredrag i hele landet.

1. Til døden jer skiller

Velkommen til "Til Døden Os Skillers" - Tro, håb og kærlighed, men størst af dem er kærlighed.
Dette foredrag er skabt til dig, der stræber efter at holde gnisten og kærligheden til din partner i live. Vi tager afsæt i parforholdsdynamikker og præsenterer 7 nøgler til et sundt og nærende ægteskab. Derudover vil vi præsentere en bøn for parforholdet, som styrker samhørigheden og giver hjertevarme.
Vi vil også udforske de seks kærlighedssprog - det unikke sprog, som hver af os taler i kærlighedens navn. Vi vil forstå, hvordan disse sprog former vores forhold, og hvordan vi kan lære at tale og forstå hinandens kærlighedssprog dybere.
Derudover præsenteres er digitale hjælpemidler, der styrker kommunikationen, fastsætter mål for jeres forhold og giver indsigt i jer selv og hinanden på en måde, der fører til dybere forbindelse. Som I kan få med hjem hvis I vil.
Lad os fejre kærligheden og finde inspiration til at booste og styrke kærligheden hele livet igennem.
(90 min.; 4.500 kr. inkl. transport)

2. Ro På - Ro på nervesystemet

Foredraget "RO PÅ - Ro på nervesystemet" er en rejse ind i dyb ro og tilstedeværelse i nuet. Gennem en berigende oplevelse vil du lære konkrete redskaber til at berolige dit nervesystem og finde indre balance.
Undervejs vil du blive introduceret til forskellige metoder, der kan bringe harmoni og stabilitet til dit sind og krop. Fra mindfulness-øvelser til meditationsteknikker og åndedrætsøvelser vil du få muligheden for at udforske forskellige værktøjer, der kan implementeres i din daglige rutine derhjemme.m
(90 min.; 4500 kr. inkl transport)