Per Hansen

Kontakt: Ahorns Allé 17, 8600 Silkeborg
Telefon: 3070 9258 el. 8695 7258
E-mail: persorring@yahoo.dk

 

  1. Blandt originaler og andet godtfolk
 

Journalist og programmedarbejder ved TV2 Midt-Vest.
Gennem mere end 20 år har Per Hansen lavet TV portrætter af herlige jyder. Nu tager han landet rundt og fortæller om disse herlige personligheder og viser filmklip med dem.

Per Hansen holder foredrag i hele landet.

Blandt originaler og andet godtfolk

Her er foredraget der kalder på: Smilet og latteren men også på eftertænksomheden.
Journalist Per Hansen fortæller og viser filmklip med skæve personligheder, som han har mødt på sin vej og lavet TV programmer med. Vi stifter bekendtskab med Marie Bjerregaard i Vedersø. Marie var meget troende og en kvinde, der virkelig kunne sætte ord på livsglæden. Vi møder også manden, der boede mutters alene i en høstak, men ham kunne man nu godt blive klogere af at snakke med. Vi ser smukke filmklip fra Thy, hvor vi også møder Thy boere, der både spiller mundharpe og fortæller underfundigt om, hvorledes de ser på os - øvrige - danskere i almindelighed. Vi møder også Anne og Arne, der driver et lille landsted med grise, får, høns og køer, og hvor sidstnævnte stadig håndmalkes. Anne og Arne kan virkelig få smilet - og glæden - frem, når de fortæller.
Per Hansen medbringer selv filmprojektor, pc m.m Ved meget store arrangementer er det tilrådeligt med ekstra mikrofon/højttalere.
(Foredraget kan varieres. Der er god erfaring med program således: Velkomst, sang, foredrag med filmklip ca. 1 time, derefter kaffepause ca. en halv time og sluttelig en times foredrag med filmklip, som afsluttes med fællessang. Arrangementet kan finde sted både dagtimer og aftentimer. Honorar kr. 3000 plus transport)