Stine Schou Kvistgaard

Bosiddende i Aarhus
Mail: stine@feelcompany.dk
Mobil: 2342 4216
Hjemmeside: www.stinekvistgaard.com  

  1. Lyslevende - meditations-foredrag
 

Stine Kvistgaard er forfatter og spirituel mentor, og har i mange år arbejdet med meditation, personlig og spirituel udvikling. Hendes bog “Lyslevende” er en spirituel guidebog, der blandt andet rummer 25 selvkærlige og spirituelle hverdagsritualer.

Stine Kvistgaard  holder foredrag i hele landet.

Lyslevende - meditations-foredrag

Foredraget “Lyslevende”
Aarhusianske forfatter Stine Schou Kvistgaard indbyder til et spændende meditations-foredrag om lys og mørke, spiritualitet og sensitivitet, og hvordan du selv kan skrue op for dit indre lys.
Stine tager dig med i en meget personlig fortælling om at have foragtet sin sensitivitet som barn, indtil hun senere i livet fandt styrken i den følsomme og spirituelle side – og modet til at træde ind i sit eget lys.
Hun deler samtidig den inspirerende historie om, hvordan bogen LYSLEVENDE blev til i mørke, under en “sjælens mørke nat”, med langvarig hjernerystelse, og fortæller hvad vi kan bruge mørket til.
Under foredraget vil du få guidning i, hvordan du kan styrke kontakten til dit eget lys – og forbinde dig med alt det, der er større – gennem helt enkle hverdagsritualer. Du vil få øjnene op for styrken i din sensitive og spirituelle side og inspireres til, hvordan du kan bruge den til at skabe mere hverdagmagi, folde dig mere ud som menneske – og føle dig lyslevende.
Foredraget byder på små meditative oplevelser, som guider dig til at opleve dit indre lys.
(75-90 min.) 4.000 kr. ekskl. moms og transport)

Tusind tak for din meget fine og åbenhjertige fortælling. Det var et virkelig stærkt foredrag, og det ramte lige i hjertekulen.”
Foredragsgæst på Fyn

Det var en hjertevarm og indsigtsfuld aften”
Foredragsgæst på Sæby Bibliotek